Furnizori

Niciun furnizor

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 250,00 lei - 542,00 lei

Pompe si Hidrofoare

Pompe si hidrofoare

Pompele de circulatie KSB sunt extrem de utile in instalatii de incalzire si aer conditionat, instalatii de apa calda menajera si apa potabila, instalatii de incalzire prin pardoseala si instalatii solare. Ne bucuram ca putem contribui la confortul caminului dumneavoastra oferindu-va produse ce se bucura de un raport pret-calitate corect.

Pompa de circulatie – diverse modele pentru un confort sporit

Folosite in instalatii de incalzire si de aer conditionat, instalatii de apa potabila si apa calda menajera, dar si in instalatii de incalzire prin pardoseala si instalatii solare, pompele de circulatie KSB ce fac parte din oferta Ucrom.ro, sunt pompe cu turatie variabila, cu racorduri filetate. Extrem de utile, pompele de circulatie permit recircularea apei in instalatii, utilizandu-se in sistemele de incalzire casnice dar si pentru instalatii de marimi mai mari.
Avantajele unei pompe de circulatie cu turatie variabila consta in faptul ca aceasta permite o economie suplimentara si poate fi utilizata cu succes in diferite sisteme de incalzire si climatizare.
Pe Ucrom.ro gasiti cel mai bun raport calitate-pret si discount-uri la pompe de circulatie, livrare sigura si rapida, iar colegii nostri va stau in permanenta la dispozitie cu consiliere in alegerea produselor de care aveti nevoie.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active