Cele mai cumpărate

Compari.ro - ghid autentic de shopping

Centrala termica Daikin 24 kW, doar incalzire

D2TND024A1A 4677 + 7216

Produs nou

Putere maxima - 25 kW

Suprafata incalzita - 160-220 mp

Tip - Incalzire

Pretul include: Kit pentru evacuarea gazelor arse; Consola de prindere; Punerea in functiune

Compatibil cu boilere externe

Garantie: 3 ani

Mai multe detalii

IN STOC LA FURNIZOR

4 620,00 lei

 • Conceputa si proiectata in totalitate de producatorul japonez, noua centrala murala respecta principiile inovatoare specifice produselor DAIKIN, imbinand tehnologia moderna de condensare, controlul inteligent si design-ul contemporan pentru a asigura incalzire si apa calda menajera in cel mai eficient si fiabil mod.

  Centrale termice murale in condensare DAIKIN reprezinta cea mai buna optiune pentru persoanele care intentioneaza sa inlocuiasca o centrala existenta, cautand o tehnologie moderna, o alternativa mai eficienta din punct de vedere energetic si totodata mai putin costisitoare.

  1. Instalare si utilizare flexibile datorita dimensiunilor compacte fac posibila montarea centralei in incaperi diferite: bucatarii, bai, dulapuri, etc.

  2. Control si confort de oriunde te afli - Datorita aplicatiei Daikin Online Controller Heating si puteti fi mereu in control. Aplicatia va permite:

  Monitorizare:

  › Starea sistemului de incalzire

  › Graficele de consum de energie

  Control:

  › Modul de functionare si temperatura setata

  › De la distanta, sistemul si apa calda menajera

  › Integrare de produse si servicii terte prin iFTTT

  Programare:

  › Temperatura setata si modul de functionare cu pana la 6 actiuni pe zi timp de 7 zile

  › Modul vacanta

  › Vizualizare intr-un mod intuitiv

  3. Functie inteligenta de invatare si adaptare la obiceiurile de consum: Functia de preincalzire are la baza un algoritm de memorare automata a functiei utilizate in ultimele 24 de ore, astfel preincalzirea apei porneste inainte de momentul utilizarii apei calde.

  4. Perfecta pentru incalzirea in pardoseala Incalzirea in pardoseala poate fi conectata simplu si rapid la centrala, oferind astfel control asupra temperaturii si confort termic superior.

  5. Panoul frontal cu design unic si interfata moderna

  6. Daikin Eye - Puteti monitoriza starea de functionare a centralei termice cu Daikin Eye:

  Albastru: Cand Daikin Eye indica o culoare albastra, inseamna ca centrala termica functioneaza corect. Daikin Eye va lumina intermitent in timpul functionarii

  Rosu: Cand Daikin Eye indica o culoare rosie, centrala termica nu functioneaza si necesita o verificare de catre dumneavoastra sau centrul de service Daikin in functie de complexitatea codului de eroare. Reamintim ca verificarea tehnica periodica se realizeaza odata la 2 ani, indiferent de culoarea Daikin Eye.

  Centrala termica pe gaz in condensare de perete este echipata cu o tehnologie superioara pentru a garanta confortul optim si economii de energie.

  • Instalare si utilizare flexibile datorita dimensiunilor compacte, greutate mica si tehnologie de ardere Lambda Gx;

  • Silentioasa in functionare datorita gamei largi de modulare;

  • Intretinere usoara: toate componentele sunt accesibile din panoul frontal;

  • Usor de controlat cu aplicatia Daikin Online Controller de pe smartphone sau tableta.

  DESCRIEREA SISTEMULUI:

  Ventilator: Eficienta sezoniera ridicata, cu un raport al modulatiei de 1:8 datorita constructiei ventilatorului cu frecventa controlata.

  Electrovalva de gaz: Sistemul Lambda Gx garanteaza controlul arderii cu o combinatie optima de aer si gaz. Furnizeaza o adaptare rapida si automata la tipuri diferite de gaze si previne arderea instabila in interiorul dispozitivului pentru a garanta durata lunga de utilizare.

  Grupul hidraulic: Schimbatorul de caldura sudat din alama, inoxidabil, cu capacitate ridicata de transfer al caldurii si rezistenta marita anticoroziune. Calitate ridicata a materialului cu grup hidraulic din alama si sifon conceput special de Daikin.

  Grupul arzatorului: Centrala termica combi poate functiona in mod continuu la o capacitate minima de 3 kW datorita arzatorului din aliaj cu fibre metalice.

  Schimbator Daikin conceput special: Schimbator de caldura preamestec cu eficienta ridicata si condensare totala – conceput utilizand tehnilogia si C&D Daikin.

  SISTEM DE ADAPTARE AUTOMATA LA GAZ LAMBDA GX:

  Lambda Gx regleaza amestecul de ardere, de aer si gaz, in cantitati adecvate pentru a garanta respectarea nivelului necesar lambda (factorul de aer in exces).

  Sistemul controleaza independent cantitatea de aer si gaz, in functie de calitatea flacarii (curentul de ionizare). Orice fluctuatie in raportul aer/ gaz (din cauza temperaturii aerului exterior sau a calitatii gazului natural) se poate detecta printr-un curent de ionizare si corecta electronic. Pentru obtinerea unui proces de ardere eficient, gazul este eliberat gradual in amestec, pana la obtinerea raportului optim aer/ gaz. De asemenea, aceasta functie extinde durata de utilizare a dispozitivului si reduce emisiile de gaze daunatoare in mediu.

 • Tip centrala Condensare
  Tip montaj Murala
  Tip alimentare Gaz Metan
  Tiraj Fortat
  Kit evacuare Inclus
  Putere (kW) 24
  Boiler incorporat Nu
  Adancime (mm) 256
  Inaltime (mm) 590
  Latime (mm) 400
  Tip instalare Vertical
  Temperatura min/max pe circuitul de incalzire (grdC) 30/ 80
  Temperatura min/max ACM (grdC) 35/ 60
  Suprafata ce trebuie incalzita (m²) 160-220
  Greutate (kg) 27
  Garantie (ani) 3
  Presiune max. a apei pe circuitul de incalzire (bar) 3
  Temperatura max. a apei pe circuitul de incazire (grdC) 100
  Debit de apa calda menajera (l/ min) 2.5

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Centrala termica Daikin 24 kW, doar incalzire

Centrala termica Daikin 24 kW, doar incalzire

Putere maxima - 25 kW

Suprafata incalzita - 160-220 mp

Tip - Incalzire

Pretul include: Kit pentru evacuarea gazelor arse; Consola de prindere; Punerea in functiune

Compatibil cu boilere externe

Garantie: 3 ani