Politica de confidentialitate

Site-ul www.ucrom.ro este detinut si administrat de S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/25625/1994, avand Codul Unic de Inregistrare RO6645952.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicilor de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

• Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.ucrom.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ai acestor termeni si conditii, precum si a ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, S.C UCROM 94 IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.ucrom.ro este proprietatea S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Utilizatorii isi exercita drepturile comunicand prin emal la adresa office@ucrom94.ro

• Confidentialitate

S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.ucrom.ro si S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei. S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. nu furnizeaza datele dvs de contact altor persoane fizice sau juridice, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Orice utilizator care a furnizat adresa de email sau alte date personale pe site-ul www.ucrom.ro poate opta ca acestea sa fie sterse din baza noastra de date. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail. S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane (hackeri). 

Prelucrarea datelor este facuta de catre UCROM 94 IMPEX numai in scopul procesarii comenzilor si a expedierii acestora si pentru activitati de marketing. www.ucrom.ro colecteaza adresele de IP, ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics. Companiile de transport si procesatorii de plati online pot avea acces la datele stocate de www.ucrom.ro. 

• Drepturile utilizatorilor

Dreptul la informare: operatorul este obligat să înstiinteze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal;

Dreptul de acces la date: utilizatorii pot cere acces la datele stocate trimitand solicitare la adresa de email office@ucrom94.ro. De asemenea, utilizatorii pot cere sa intervina asupra datelor, pot solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor colectate. Clientii UCROM 94 IMPEX SRL se pot opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, exercitandu-si dreptul de opozitie. Utilizatorii pot cere blocarea prelucarii de date si au dreptul de a se adresa in justitie in situatiile in care considera ca drepturile lor au fost incalcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a companiei (Bld Timisoara nr.84, cladirea Comet,etaj 1, birou 7, Sector 6, București) sau prin e-mail catre adresa office@ucrom94.ro