Cele mai cumpărate

Politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal

Aspecte Generale

Site-ul www.ucrom.ro este detinut si administrat de S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/25625/1994, avand Codul Unic de Inregistrare RO6645952.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicilor de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

• Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.ucrom.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ai acestor termeni si conditii, precum si a ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, S.C UCROM 94 IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.ucrom.ro este proprietatea S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Utilizatorii isi exercita drepturile comunicand prin emal la adresa office@ucrom94.ro

• Confidentialitate

S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.ucrom.ro si S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei. S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. nu furnizeaza datele dvs de contact altor persoane fizice sau juridice, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Orice utilizator care a furnizat adresa de email sau alte date personale pe site-ul www.ucrom.ro poate opta ca acestea sa fie sterse din baza noastra de date. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail. S.C. UCROM 94 IMPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane (hackeri). 

Prelucrarea datelor este facuta de catre UCROM 94 IMPEX numai in scopul procesarii comenzilor si a expedierii acestora si pentru activitati de marketing. www.ucrom.ro colecteaza adresele de IP, ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics. Companiile de transport si procesatorii de plati online pot avea acces la datele stocate de www.ucrom.ro. 

Politici de Confidentialitate si Securitate a Datelor conform Regulamentului 2016/679/UE

Va informam ca incepand cu data de 25.05.2018, regulamentul 2016/679/UE, GDPR, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. SC UCROM 94 IMPEX SRL se aliniaza acestor noi reglementari. Responsabil pentru colectarea si procesarea datelor cu caracter personal introduse de dumneavoastra pe site-ul www.ucrom.ro este SC UCROM 94 IMPEX SRL. Datele de contact ale SC UCROM 94 IMPEX SRL sunt urmatoarele :

SC UCROM 94 IMPEX SRL

CUI RO6645952

Nr. reg. com. J40/25625/1994

Sediu social  Bld. Timisoara 84, Sector 6, Bucuresti

Adresa de corespondenta Bld. Timisoara 84, Sector 6, Bucuresti,cod postal

Telefon 021/310.56.20

Email office@ucrom94.ro

*Date cu caracter personal – sunt acele informatii prin care o persoana fizica poate fi identificata sau identificabila. Acestea pot cuprinde nume/prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa IP etc.

*Prelucrare – inseamna o operatiune sau un set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal. Acestea pot fi colectare, inregistrare, organizare , stocare, utilizare, restrictionare, stergere etc

 

CE DATE PRELUCRAM?

Informatiile colectate de catre Ucrom 94 Impex srl servesc la intocmirea documentelor legale si obligatorii in raport cu institutiile statului, documentelor de transport necesare livrarii produselor pentru companiile de transport, informatii necesare pentru platile online cerute de companiile de procesare plati online. De asemenea firmele care asigura servicii de gazduire si mentenata a site-ului www.ucrom.ro au acces la datele cu caracter personal. Informatiile minim obligatorii colectate includ: numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon si adresa de e-mail. Pe langa datele/campurile prezente in formularul de checkout/autentificare (cele enumerate mai sus), platforma pe care este dezvoltat site-ul www.ucrom .ro mai retine IP-ul fiecarui client, precum si cookie-urile transmise de browserul clientului. Colectam informatii demografice si informatii cu privire la produsele de interes si istoricul dumneavoastra de navigare prin intermediul cookie-urilor precum google analytics sau altor instrumente similare cu scopul de a optimiza si imbunatati experianta clientilor nostri. Informatiile referitoare la cardurile bancare nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru.

Ucrom 94 Impex SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile privind datele cu caracter personal ale clientilor sai.

CARE ESTE SCOPUL COLECTARII ACESTOR DATE?

  • Gestionarea si derularea cumparaturilor online. Utilizam datele personale ale clientului pentru a valida, factura, procesa si pentru a-i livra comanda, pentru a-l informa prin intermediul postei electronice in legatura cu situatia comenzii sale.
  • Gestionarea si trimiterea de date privind oferte, promotiile exclusive,  ultimele noutati si informatii despre produsele si evenimentele noastre, prin intermediul adresei de e-mail
  • Gestionarea serviciului de notificari in cazul in care un anumit articol este disponibil pe SITE.
  • Gestionarea si emiterea documentelor doveditoare ale vanzarii:  factura aferenta vanzarii, sau document de transport.

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE DUMNEAVOASTRA?

Datele personale pentru care clientii nostri si-au dat acordul sa le prelucram vor fi pastrate pe o perioada maxima de timp pe care o impune legea sau de care avem nevoie pe durata colaborarii noastre. Astfel datele personale solicitate la plasarea comenzilor si intocmirea facturilor vor fi pastrate timp de 5 ani, asa cum prevede legea la acest moment. Adresele de email si conturile personale vor fi pastrate atata timp cat nu se solicita stergerea acestora,

CUM PROTEJAM DATELE DUMNEAVOASTRA?

SITE-ul www.ucrom.ro utilizeaza tehnici de securitate a informatiei, precum firewall-uri, proceduri de control al accesului si mecanisme criptografice, toate acestea cu obiectivul de a evita accesul neautorizat la date si pentru a garanta confidentialitate acestora.

De asemenea, orice tranzactie realizata prin intermediul SITE-ULUI se efectueaza prin intermediul unor sisteme de plata sigure. Datele confidentiale de plata sunt transmise direct si in mod criptat (SSL) entitatii corespunzatoare. Ucrom 94 Impex SRL nu are acces la aceste date.

Ucrom 94 Impex SRL   considera ca a adoptat toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a garanta siguranta si integritatea datelor cu caracter personal pe care le proceseaza, precum si pentru a evita pierderea, modificarea si/sau accesarea acestora de catre terti neautorizati. 

CARE SUNT DREPTURILE CLIENTULUI SI CUM POT FI EXERCITATE? 

Dreptul de acces: Aveti dreptul sa obtineti confirmarea in legatura cu procesarea sau nu a datelor personale care va privesc, precum si sa accesati datele personale pe care le detine Ucrom 94 Impex srl in legatura cu dvs.

 

Dreptul la rectificare: Aveti dreptul sa solicitati ca Ucrom 94 Impex SRL sa rectifice datele personale atunci cand sunt inexacte sau sa se completeze in cazul in care sunt incomplete. Daca sunteti inregistrat(a) pe www.ucrom.ro aveti posibilitatea de a face dumneavoastra eventuale modificari.

 

Dreptul la eliminarea datelor/dreptul la stergerea acestora din baza de date “dreptul de a fi uitat” : Ne puteti solicita oricand ca datele personale sa fie sterse atata timp cat pastrarea lor nu este impusa de lege

 

Dreptul la limitare: Aveti dreptul sa solicitati limitarea procesarii datelor, caz in care le vom pastra numai pentru exercitarea sau raspunderea la reclamatii

 

Dreptul la portabilitate:puteti primi datele personale pe care ni le-ati furnizat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator sau procesator

 

Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim

 

Dreptul de retragere a consimtamantului – un consimtamant acordat anterior poate fi oricand retras. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarile anterioare retragerii ramanand in continuare valabile

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate - puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia

Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a companiei (Bld Timisoara nr.84, cladirea Comet,etaj 1, birou 7, Sector 6, București) sau prin e-mail catre adresa office@ucrom94.ro