Aparat Daikin Comfora Bluevolution FTXP35M(9)-RXP35M 12000 BTU
search
  • Aparat Daikin Comfora Bluevolution FTXP35M(9)-RXP35M 12000 BTU
  • Aparat Daikin Comfora Bluevolution FTXP35M(9)-RXP35M 12000 BTU
  • Aparat Daikin Comfora Bluevolution FTXP35M(9)-RXP35M 12000 BTU
  • Aparat Daikin Comfora Bluevolution FTXP35M(9)-RXP35M 12000 BTU
  • Aparat Daikin Comfora Bluevolution FTXP35M(9)-RXP35M 12000 BTU
  • Aparat Daikin Comfora Bluevolution FTXP35M(9)-RXP35M 12000 BTU

Aparat de aer conditionat Daikin Comfora Bluevolution FTXP 12000 BTU

4.432,00 lei
Include TVA

Practic inaudibila: unitatea functioneaza atat de linistit, incat aproape ca veti uita ca este prezenta.

Filtru cu particule de argint pentru eliminarea alergenilor si purificarea aerului: retine alergenii cum ar fi polenul si acarienii.

Flux de aer 3D, aerul este distribuit chiar si in cele mai indepartate colturi ale camerelor!

Functioneaza in pereche si aplicatii multi cu pana la 3 porturi.

Cantitate
IN STOC LA FURNIZOR

COMANDA TELEFONICA
0751 086 439
0751 083 459
office@ucrom94.ro

Poti plati in 6 rate egale
  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)


Credit module tbi bank 3.3.5

245.47 Lei x 24 rate

COMFORA Bluevolution de la Daikin, eficienta energetica de pana la A++, conceput pentru orice locuinta!

Montare simpla: Dimensiunea compacta a unitatii Comfora faciliteaza instalarea in orice incapere, inclusiv deasupra usilor.

Fabricata in Europa: Produsa in Republica Ceha, unitatea Comfora reflecta stilurile interioare si preferintele europene.

Aer pur, garantat: Unitatea este echipata cu un filtru cu argint ce permite purificarea aerului si indepartarea alergenilor. De asemenea, filtru de dezodorizare cu apatit de titan va asigura un aer lipsit de alergeni si mirosuri.

Control inteligent: Gestionarea operatiunilor prin aplicatia Onecta, inclusiv control vocal prin Asistentul Google si Amazon Alexa. Modulul WiFi, optional, se achizitioneaza separat.

Caracteristici si functii Comfora

Unitatea de perete ofera un confort ridicat si o inalta eficienta. Discret si elegant, panoul frontal este potrivit pentru orice incapere si se potriveste cu toate decorurile interioare.

Programul de dezumidificare permite niveluri de umiditate redusa, fara variatii ale temperaturii interioare. Purificarea aerului elimina 97% din alergeni, astfel incat sa respirati doar aer curat.

Adaptorul Wi-Fi (optional) va permite sa controlati complet unitatea de oriunde, oricand, cu usurinta, de pe smartphone sau tableta.

Functii:

  • Modul Economic - confort fara probleme la alimentarea cu energie, va permite sa limitati consumul maxim de putere al unitatii de aer conditionat in cazul in care aveti probleme dese cu declansarea elementelor de siguranta ale circuitului electric, in momentul in care alte aparate (aspirator, cuptor cu microunde etc.) functioneaza in acelasi timp sau daca doriti sa limitati consumul de energie. Controlul va apartine, iar cand aveti nevoie de racire sau incalzire maxima, puteti dezactiva oricand modul economic.
  • Modul Confort - confort atat in regim de racire cat si in regim de incalzire, regleaza automat directia fluxului de aer pentru a realiza distributia optima a temperaturii aerului in camera, evitand directionarea acestuia catre persoanele prezente.
  • Flux de aer 3D - temperatura egala in intreaga camera - combina deplasarea aerului pe verticala si pe orizontala, distribuind aerul chiar si in cele mai indepartate colturi ale camerelor de mari dimensiuni.

Unitatile echipate cu tehnologia 3-D Airflow au capacitatea de a directiona jetul de aer nu doar in sus si in jos ci si in stanga si in dreapta – la comanda utilizatorului sau in mod automat. Acest lucru realizeaza distributia perfecta a aerului sau va ofera posibilitatea de a controla in mod precis directionarea fluxului de aer.

  • Modul Putere - capacitate maxima, confort rapid, ii permite unitatii sa ajunga la capacitatea maxima printr-o singura apasare de buton, fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la factura de energie electrica, in cazul in care uitati unitatea in functionare.

Aceasta functie va permite sa raciti sau sa incalziti camera in cel mai scurt timp posibil, iar dupa 20 de minute, aparatul comuta automat la functionarea normala, pentru prevenirea consumului inutil de energie.

  • Functionare silentioasa (unitatea interioara/ exterioara) – va bucurati de confort in modul cel mai silentios posibil.

Unele dintre unitatile interioare pot atinge niveluri de zgomot exceptional de scazute, care coboara chiar si pana la 19 dBA, echivalentul fosnetului abia perceptibil al frunzelor, lucru care permite functionarea aparatelor chiar si in timpul somnului. Si anumite unitati exterioare sunt silentioase, ceea ce le face extrem de utile in zonele rezidentiale aglomerate sau in cazul blocurilor de apartamente, unde nu vor deranja vecinii.

  • Programator- vei fi nerabdator sa te intorci la confortul casei tale

Unitatile au un contor de timp pentru 24 de ore, permitandu-va sa programati ora la care doriti pornirea, respectiv oprirea unitatii.

  • Controler online - control absolut, oricand si de oriunde

Unitatile care sunt echipate cu optiunea de control online pot fi controlate de oriunde, oricand, in mod facil de pe telefonul mobil sau de pe tableta. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de un accesoriu optional, care trebuie achizitionat separat, si o retea locala disponibila pentru a conecta unitatea. Pe langa optiunea de control direct de pe dispozitivul mobil, cele mai multe unitati au optiuni pentru conectarea la sisteme sofisticate de automatizare pentru case sau cladiri inteligente folosind protocoalele de comunicare Modbus sau KNX sau la unitatea centrala de control Daikin (este posibila si conectarea via BACnet sau LON, via Daikin DIII-Net).

  • Aplicatii Multi-Split - confort pentru intreaga casa cu o singura unitate exterioara

Aceasta unitate poate fi conectata la unitati exterioare Multi-Split. Unitatile multi-split permit utilizarea aerului conditionat in mai multe camere folosind o singura unitate exterioara, care ofera avantajul unei instalari mai simple si mai elegante, cu economie de spatiu in exterior. Unitatile exterioare Multi-Split sunt capabile sa deserveasca de la 2 pana la 5 unitati interioare, iar cu sistemul Super-Multi-Plus pot fi deservite pana la 9 unitati interioare.

  • Filtre pentru purificarea aerului

Filtrele Daikin, dezodorizante cu apatit de titan sau pentru indepartarea alergenilor, cu argint, curata aerul prin reactii chimice discrete, dar eficiente. Dupa absorbtia bacteriilor, virusurilor, amoniacului, oxidului de azot si a altor substante nocive, aparatul dizolva aceste substante in apa si dioxid de carbon. Tot ce simtiti este aerul curat din interiorul camerei.

DAIKIN
FTXP35M9-RXP35M
4 Produse

Fisa tehnica

Tip montaj
Perete
Tip alimentare
Monofazat
Tip
Inverter
Culoare
Alb mat
Garantie (ani)
3
Kit de instalare
Nu
Dimensiune unitate exterioara (Lxhxl, mm)
765x550x285
Dimensiune unitate interioara (Lxhxl, mm)
658x550x275
Nivel zgomot unitate exterioara (dB)
48/ 48
Nivel zgomot unitate interioara (dB)
48/ 48
SEER/ SCOP
6.62/ 4.64
Agent de racire
Freon R32
Tip produs
Rezidential
Capacitate (BTU)
12000
Clasa energetica racire
A++
Clasa energetica incalzire
A++
Suprafata acoperita (mp)
35
Tehnologie Wi-Fi
Da
Modul Wi-Fi
Optional
Nou

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.