Aparat de aer conditionat Daikin Ururu Sarara FTXZ 18000 BTU

12.916,00 lei

Tehnologie inovatoare, castigatoare a prestigiosului premiu de design Reddot, include 5 tehnici de tratare a aerului, cu un impact extrem de redus asupra mediului si cea mai buna eficienta energetica.

Curatare automata a filtrului de aer economiseste timp de manopera si reduce consumul de energie cu 25%. Senzor ochi inteligent pentru 3 zone. Flux de aer 3D.

Citeste mai mult Vezi mai putin
LA COMANDA
COMANDĂ TELEFONICĂ

Credit module tbi bank 3.3.5

697.99 Lei x 24 rate

Descriere

Proiectat pentru calitatea perfecta a aerului

Garantia aerului perfect: Aparatul Ururu Sarara este unic in ceea ce priveste functionarea, fiind echipat cu cea mai inalta tehnologie de climatizare, de purificare a aerului, umidificare, dezumidificare si de aport a aerului proaspat.

Auto-curatare: Filtrul special elimina particulele de praf, in timp ce peria integrata curata in mod regulat si automat filtrul, eliminand necesitatea curatarii manuale.

Aer proaspat la cerere: Ururu Sarara aduce un aport de aer proaspat din exterior si il distribuie in camera cu ajutorul a trei setari diferite de circulatie, incluzand setarea „Briza”, care simuleaza un debit de aer asemanator unei brize naturale.

Control inteligent: Gestionarea functionarii prin intermediul aplicatiei Onecta, inclusiv comenzi vocale prin Asistentul Google si Amazon Alexa.

Ururu – umidificare

Modulul conceput special si amplasat in unitatea exterioara, asigura umidificarea perfecta a aerului proaspat admis intr-o camera, crescand nivelul de umiditate a aerului si eliminand necesitatea incalzirii suplimentare, mai ales pe timp de iarna.

Sarara – dezumidificare

Schimbatorul de caldura dual unic din unitatea interioara raceste mai intai aerul pentru a elimina condensul si umiditatea si apoi il reincalzeste, rezultand in dezumidificarea fara senzatia unui current de aer si intr-o atmosfera ideala pe timp de vara.

Tehnologia Flash Streamer

Tehnologia de purificare a aerului brevetata de Daikin retine virusurile, alergenii (precum polenul si alergenii fungici) si mirosurile neplacute din aer, descompunand totul in atomi si molecule de apa.

Efectul Coanda

Clapetele special concepute concentreaza si optimizeaza fluxul de aer atat in modul de incalzire, cat si in cel de racire pentru a asigura o acoperire completa chiar si in incaperile mai mari.

Tehnologie inovatoare, castigatoare a prestigiosului premiu de design Reddot, include 5 tehnici de tratare a aerului, cu un impact extrem de redus asupra mediului si cea mai buna eficienta energetica.

Caracteristici si functii Ururu Sarara

Racire, incalzire, purificare a aerului, aer proaspat, umidificare si dezumidificare intr-o singura unitate

Curatare automata a filtrului de aer economiseste timp de manopera si reduce consumul de energie cu 25%

Senzorul ochi inteligent pentru 3 zone directioneaza fluxul de aer departe de persoanele detectate in camera pentru a reduce disconfortul creat de curentii de aer

Fluxul de aer 3D asigura o distributie a aerului curat chiar si in cele mai indepartate colturi ale camerei.

DE CE SA ALEGI URURU SARARA?

Confort optim – Aparatul este dotat cu cele mai avansate tehnologii pentru a crea climatul interior perfect pentru tine, prin controlul temperaturii camerei, dar si al calitatii si umiditatii aerului.

Impact scazut asupra mediului

Daikin furnizeaza prima pompa de caldura aer-aer R-32 pe piata europeana, cu cel mai scazut impact asupra mediului, datorita eficientei energetice ridicate si utilizarii unui agent frigorific cu impact scazut asupra incalzirii globale.

Eficienta sezoniera ridicata – Unitatea Ururu Sarara ofera cele mai bune solutii de economisire a energiei precum tehnologia Inverter, agentul frigorific R-32 si Ochiul Inteligent pe 3 zone.

Racire si incalzire - Aparatul incalzeste si raceste camera rapid si eficient, asigurand confortul tau optim

Aer proaspat (ventilare) - Daikin Ururu Sarara iti reimprospateaza aerul din camera chiar si cu ferestrele inchise, fara a se inregistra pierderi de caldura, fiind singurul aparat de aer conditionat din lume tip split de perete care face aport de aer proaspat

Umidificarea Ururu - vei scapa de senzatia de aer uscat, datorita functiei Ururu care asigura umidificarea ambientului folosind umezeala din aerul inconjurator, fara a fi necesara racordarea la o sursa de apa.

Dezumidificarea Sarara - indeparteaza excesul de umiditate din spatiile interioare metinand temperatura constanta, evitandu-se astfel disconfortul termic

Purificarea aerului - tehnologia Flash Streamer purifica aerul prin filtrarea prafului, bacteriilor, mucegaiurilor si mirosurilor neplacute in 3 faze succesive

OCHIUL INTELIGENT PE 3 ZONE

Ochiul inteligent pe 3 zone 

Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre tine. Detectarea se realizeaza pe 3 directii: in fata, la stanga si la dreapta. Daca nu detecteaza nicio persoana, unitatea va trece automat pe setarea de economisire a energiei, oprindu-se in cele din urma.

CREAT PENTRU TINE

Filtrul de aer cu autocuratare  - aparatul este dotat cu o perie care elimina praful de pe filtrul de aer, dupa care praful este stocat intr-o cutie adiacenta filtrului. Astfel, vei avea un debit de aer stabil si un consum de energie mai mic cu pana la 25%.

Functionare silentioasa - nivelul presiunii sonore poate fi redus pana la 19dB, aproape imperceptibil pentru urechea umana.

Telecomanda noua - usor de utilizat, cu iluminare de fundal si informatii despre consumul real de energie.

Interval de functionare: de la -10 °C, pana la 43 °C in regim de racire, respectiv intre -20 °C si 18 °C in regim de incalzire

Design premiat - unitatea Ururu Sarara are un design inspirat de evantaiul japonez "Ogi", obtinand premii prestigioase de-a lungul timpului.

Control inteligent prin aplicatie pe smartphone sau tableta, de oriunde te afli

Daikin Residential Controller: Unitatea poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a treia.

Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN): vei putea programa temperatura pe intervale orare; vei putea revizui oricand consumul de energie.

Descarca gratuit aplicatia Daikin Residential Controller direct pe telefonul sau tableta ta. Poti controla echipamentul prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor inteligente.

Citeste mai mult Vezi mai putin
Detalii ale produsului
FTXZ50N-RXZ50N

Fisa tehnica

Tip montaj
Perete
Tip alimentare
Monofazat
Tip
Inverter
Culoare
Alb lucios
Garantie (ani)
3
Kit de instalare
Nu
Dimensiune unitate exterioara (Lxhxl, mm)
795x693x300
Dimensiune unitate interioara (Lxhxl, mm)
798x295x372
Nivel zgomot unitate exterioara (dB)
49
Nivel zgomot unitate interioara (dB)
23/ 30/ 38/ 47
SEER/ SCOP
8.60/ 5.50
Agent de racire
Freon R32
Tip produs
Rezidential
Capacitate (BTU)
18000
Clasa energetica racire
A+++
Clasa energetica incalzire
A+++
Suprafata acoperita (mp)
50
Tehnologie Wi-Fi
Da
Modul Wi-Fi
Optional
Comentarii
Niciun comentariu
PRODUSE SIMILARE
(0)
11.299,00 lei

Design care vorbeste de la sine! Practic inaudibil!

Perfect compatibil: Culoare negru mat, UI si telecomanda.

Aer pur: Tehnologia Daikin Flash Streamer si filtrele (dezodorizare, cu apatit de titan si pentru alergeni, cu argint) garanteaza un aer lipsit de virusuri, alergeni si mirosuri.

Control inteligent: prin Onecta App, inclusiv control vocal prin Google Assistant si Amazon Alexa.

(0)
10.005,00 lei

Design care vorbeste de la sine! Practic inaudibil!

Perfect compatibil: Culoare negru mat, UI si telecomanda.

Aer pur: Tehnologia Daikin Flash Streamer si filtrele (dezodorizare, cu apatit de titan si pentru alergeni, cu argint) garanteaza un aer lipsit de virusuri, alergeni si mirosuri.

Control inteligent: prin Onecta App, inclusiv control vocal prin Google Assistant si Amazon Alexa.

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te