Aparat aer conditionat Midea XTREME ECO UV 18000 BTU, functionare la -20 grade C

Oferta speciala limitata de timp
3.281,51 lei 3.383,00 lei

Xtreme Eco UV - Alegerea cea mai eficienta pentru tine si natura.

Rezistenta pe carcasa si compresor. Lampa UV la interior.

Inverter Quattro™

Mod SmartSavE

GearShift

Citeste mai mult Vezi mai putin
In stoc
COMANDĂ TELEFONICĂ

Credit module tbi bank 3.3.5

184.10 Lei x 24 rate

Descriere

Xtreme Eco UV - Alegerea cea mai eficienta pentru tine si natura.

Cu ajutorul Inverter QuattroTM, XtremeEco UV functioneaza la capacitate optima cu un consum mult mai redus de energie, pastrand temperatura constanta si confortabila, in timp ce protejeaza mediul, prin abordarea sustenabila orientata pe eficienta.

Primul aer conditionat certificat la nivel mondial de Blue Angel este fabricat de MIDEA

Functionare la temperatura extrema

Datorita tehnologiei inverter si a compresorului puternic, aparatele MIDEA pot functiona in mod eficient in conditii de temperatura extrema, atat foarte ridicata, cat si foarte scazuta, de la 67°C la -32°C*.

*valori aplicabile pentru anumite modele

Racire/ Incalzire rapida – Compresor Inverter QuattroTM

Folosind tehnologia High-Frequency Racer, compresorul aparatului de aer conditionat poate atinge intr-un timp foarte scurt o frecventa ultra-ridicata (65Hz in 6 secunde), asigurand racirea sau incalzirea rapida si puternica in conditii de eficienta energetica.

Experienta Aerului Pur

Lampa UV Pro sterilizeaza partile interne ale unitatii interioare, eliminand virusii si bacteriile, iar Sistemul de Filtrare Dubla elimina particulele in suspensie, in doua etape: filtrarea preliminara (filtru de inalta densitate), urmata de micro-filtrare (filtre suplimentare HEPA si Compus).

midea bg-uv

InstaHeater

midea insta-heater

Cu ajutorul acestei rezistente, se face pre-incalzirea inverter-ului la pornire. Compresorul scapa de frigul de afara si este gata sa porneasca intr-o fractiune de secunda.

Rezistenta electrica carcasa

midea heating-chamber

Cu o putere mai mare de 1.9 ori fata de modelul anterior si realizata din otel inoxidabil, rezistenta electrica adaugata pe baza carcasei unitatii exterioare topeste si inlatura gheata si zapada de pe unitate, asigurand o capacitate de incalzire stabila.

Tubulatura de inalta eficienta – Suprafata marita prin care se face schimbul de caldura imbunatateste eficienta transferului de caldura si permite o incalzire mai rapida.

Super-Eficienta energetica

Datorita algoritmului SmartSave, care permite reducerea consumului de energie, aparatele de aer conditionat MIDEA functioneaza cu eficienta ridicata si impact redus asupra mediului.

Temperatura stabila

Aparatul de aer conditionat mentine cu usurinta temperatura dorita (cu o variatie de +/- 0.1 °C) datorita tehnologiei ThermoStatic a Inverter Quattro™, care ajusteaza viteza compresorului, evitand pornirile si opririle repetate, consumatoare de energie.

Green Armor

midea green armor 

Pe schimbatorul de caldura este aplicata, intr-un strat cu 50% mai gros, o vopsea epoxidica cu finisaj verde si performante anticorozive ridicate, solutie de referinta in industrie dezvoltata de MIDEA. De aceea, in medii cu umiditate si salinitate extrema, GreenArmour asigura rezistenta in timp a echipamentului, de 8 ori mai mare comparativ cu acoperirile standard.

PrimeGuardTM

 midea prime guard

Tehnologia PrimeGuardTM de la MIDEA confera schimbatorului de caldura rezistenta crescuta la oxidare si rugina, comparativ cu alte tipuri de protectie anti-coroziva. Astfel, sunt asigurate conditiile pentru functionarea constanta si durabila, prin protectia impotriva factorilor de mediu agresivi. Totodata, este prevenita in mod eficient formarea si dezvoltarea bacteriilor.

Diamond-edge & T-Shape

Carcasa cu muchie in forma de diamant, grila de evacuare a aerului in forma surubului lui Arhimede si capacul superior cu design in forma de T pastreaza ploaia si praful la distanta, asigurand functionarea stabila si de durata a unitatii exterioare.

GearShift

midea gear shift 

Aparatele de aer conditionat MIDEA inverter ofera trei optiuni pentru consumul de energie: 50%, 75% și 100%. Cand este deja suficient de racoare, puteti alege un nivel de putere mai scazut, prin apasarea butonului GEAR de pe telecomanda, economisind astfel energie si reducand amprenta de carbon a casei dumneavoastra.

Auto-curatare cu sterilizare

midea autocuratare 

Prin procesul de sterilizare la 56°C, care dureaza cel putin 30 de minute, bacteriile sunt distruse in mod eficient. Ventilatorul se roteste in sens invers, eliminand condensul si prevenind dezvoltarea micro-organismelor si a mucegaiului.

Filtrare Dubla - Sistemul de Filtrare Dubla elimina cu minutiozitate substantele nocive, in doi pasi succesivi, asigurandu-va aer proaspat si curat.

Palete si Turbina cu Eficienta Ridicata

Ventilatorul si turbina optimizate asigura acelasi flux de aer cu un consum cu 30% mai mic, datorita design-ului performant. Astfel, aparatele MIDEA devin o alegere imbatabila in ceea ce priveste economia de energie.

Control inteligent prin Wi-Fi

 midea smart

Trebuie doar sa conectati modulul WI-FI USB la unitatea interioara, apoi sa descarcati aplicatia MideaAIR, si puteti controla aparatul de aer conditionat de acasa oricand si de oriunde, in mod convenabil si in siguranta. Ajutati-va copiii si parintii sa se bucure de aer conditionat, chiar si atunci cand nu sunteti langa ei.

Citeste mai mult Vezi mai putin
Detalii ale produsului
AG2ECO-18NXD0-I/AG2ECO-18N8D0-O

Fisa tehnica

Culoare
Alb standard
Garantie (ani)
3
Kit de instalare
Nu
Dimensiune unitate exterioara (Lxhxl, mm)
874x554x330
Dimensiune unitate interioara (Lxhxl, mm)
969x241x320
Nivel zgomot unitate exterioara (dB)
57/ 65
Nivel zgomot unitate interioara (dB)
41/ 37/ 31/ 20/ 56
SEER/ SCOP
7/ 4
Agent de racire
Freon R32
Tip produs
Rezidential
Capacitate (BTU)
18000
Greutate unitate exterioara (kg)
33.5
Greutate unitate interioara (kg)
11.2
Clasa energetica racire
A++
Clasa energetica incalzire
A+
Suprafata acoperita (mp)
24-35
Tehnologie Wi-Fi
Da
Modul Wi-Fi
Inclus
Interval de operare (Racire, grdC)
-15 - 50
Interval de operare (Incalzire, grdC)
-20 - 24
Comentarii
Niciun comentariu
PRODUSE SIMILARE

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te