Cele mai cumpărate

Compari.ro - ghid autentic de shopping
Echipament osmoza 5 etape cu pompa RO-1028 Mareste

Echipament osmoza 5 etape cu pompa RO-1028

51028

Produs nou

In stoc

866,70 lei

COMANDA TELEFONICA
0751 086 439
0751 083 459
office@ucrom94.ro

Poti plati in 6 rate egale
Creditare 100% Online
Credit module TBI Bank 2.0.6

36.66 Lei x 60 rate

Adăugaţi la lista dorinţelor

 • Sistemul de filtrare a apei prin osmoza, asigura apa de baut de care ai zilnic nevoie, calitativ superioara  apei plate comercializate, cu un cost scazut.

  Cu un raport optim calitate – pret, sistemul este proiectat astfel  incat sa indeplineasca toate cerintele  si sa respecte si cele mai exigente standarde  internationale

  Apa filtrata prin sistemul de osmoza inversa este recomandata pentru consumul zilnic, gatit, spalatul fructelor si al legumelor, prepararea ceaiului si a cafelei, este ideala pentru igiena personala, dar si pentru micile  aparate electrocasnice, carora le prelungeste durata de viata.

   Statiile de osmoza inversa montate sub chiuveta sunt echipamente de capacitati mici (40-50 litri/zi), destinate tratarii apei pentru baut si gatit, fiind o alternativa economica la apa imbuteliata.

  Aparatele reduc  salinitatea, imbunatatesc gustul si elimina mirosul  neplacut de clor al apei din retelele de distributie.

  Apa de alimentare este prefiltrata printr-un set de 3 filtre (cu cartuse de sedimente de 5 microni, carbune bloc si sedimente de 1 micron – reprezentand primele 3 stagii de filtrare), pentru retinerea sedimentelor si a clorului rezidual liber, apoi trece prin membrana (stagiul 4 de filtrare) unde o parte se desalinizeaza si se decontamineaza bacteriologic, iar restul preia sarurile dizolvate si alti contaminanti care nu pot trece prin membrana si merge la drenaj.

  Montarea  pompei  prezinta  avantajul  asigurarii unei presiuni ridicate.

  Garantie: 2 ani.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Echipament osmoza 5 etape cu pompa RO-1028

Echipament osmoza 5 etape cu pompa RO-1028