• Stoc epuizat
Aparat aer conditionat Yamato Optimum 9000 BTU, R32, DC Inverter, kit de instalare si control Wi-Fi incluse
search
  • Aparat aer conditionat Yamato Optimum 9000 BTU, R32, DC Inverter, kit de instalare si control Wi-Fi incluse
  • Aparat aer conditionat Yamato Optimum 9000 BTU, R32, DC Inverter, kit de instalare si control Wi-Fi incluse
  • Aparat aer conditionat Yamato Optimum 9000 BTU, R32, DC Inverter, kit de instalare si control Wi-Fi incluse

Aparat aer conditionat Yamato Optimum 9000 BTU, R32, DC Inverter, kit de instalare si control Wi-Fi incluse

1.612,80 lei
Include TVA

Gama Optimum este conceputa pentru a raspunde nevoilor specifice pietei rezidentiale de business: hoteluri, institutii publice, ansambluri rezidentiale, etc., totul la un pret foarte bun!

WiFi Intelligent Control - modulul necesar este INCLUS. Kit de instalare INCLUS.

Flux de aer inteligent. Auto-diagnoza. Incalzire la -15°C / Racire la -10°C. Dezghetare inteligenta.

R32. ERP Inverter.

Cantitate
Stoc epuizat

COMANDA TELEFONICA
0751 086 439
0751 083 459
office@ucrom94.ro

Poti plati in 6 rate egale
  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)


Credit module tbi bank 3.3.5

95.09 Lei x 24 rate

flux de aer puternicFlux de aer puternic

Aparatul sufla aerul pe o distanta mult mai mare decat aparatele conventionale, datorita motorului performant, dar si design-ului imbunatatit al turbinei si al grilei de evacuare*.

* pentru capacitatea 24000 BTU/ h

1w stand byStand-by 1W

Consumul aparatului de aer conditionat, in regim de asteptare, este de aproximativ 1W. Aparatul reduce consumul de energie de la 8W la circa 1W, prin optimizarea programului sau de control.

blue finBlue Fin

Un strat anticoroziv aplicat pe evaporator si condensator prelungeste durata de viata a unitatii. Datorita proprietatilor sale hidrofile, fluxul apei condensate este imbunatatit.

Warm start (Pre-incalzire): In modul de incalzire, unitatea interioara sufla aerul numai dupa incalzirea prealabila a evaporatorului, pentru a nu va expune unui flux de aer rece.

Control WI-FI: Prin functia Wi-Fi, puteti controla de la distanta aparatul de aer conditionat, cu ajutorul aplicatiei specifice si a telefonului mobil inteligent.

Flux de aer inteligent: Aparatul directioneaza fluxul de aer, functie de modul de operare (in sus, in modul racire, si in jos, in modul incalzire), pentru a imbunatati performantele de racire/ incalzire.

Auto-diagnoza: Pentru a facilita operatiunile de mentenanta/ service, in cazul aparitiei unui defect, pe display-ul LED al unitatii interioare este afisat codul de eroare.

DC Inverter: Tehnologia DC Inverter permite controlul tensiunii si al curentului motoarelor, pentru a asigura o functionare eficienta, cu un consum energetic redus, si mai silentioasa, prin reducerea vibratiilor.

R32: Aparatele folosesc refrigerant R32, cu impact redus asupra mediului inconjurator si eficienta energetica ridicata.

Ventilatorul unitatii exterioare cu 7 trepte de viteza: Aparatul regleaza automat viteza ventilatorului unitatii exterioare, in functie de temperatura ambientala si cea a tubulaturii schimbatorului de caldura, pentru a optimiza performantele acestuia si a reduce consumul de energie.

SEER A++/ SCOP A+: Prin tehnologia DC Inverter, viteza compresorului variaza, asigurand atat mentinerea, cu o precizie ridicata, a temperaturii setate, cat si economisirea de energie, cu pana la 60% fata de tehnologia non-inverter.

Smart/ Cool/ Heat/ Dry: Puteti alege cu usurinta modul de functionare dorit, prin apasarea butonului specific de pe telecomanda.

Ventilatorul unitatii interioare cu 5 trepte de viteza: La setarea vitezei ventilatorului unitatii interioare, in modul de functionare ales, puteti opta intre cele 5 trepte de viteza disponibile, pentru a controla volumul fluxului de aer.

Sleep: Aparatul isi optimizeaza functionarea pe timpul somnului, prin ajustarea automata a curbei de temperatura, pentru a va spori confortul, concomitent cu economisirea de energie.

Turbo: Setati rapid treapta de viteza maxima a ventilatorului unitatii interioare, in modul racire sau incalzire, iar aparatul va functiona la o frecventa ridicata, pentru a atinge temperatura dorita in timpul cel mai scurt.

PID Inverter Control

pid inverter control

Aparatele beneficiaza de tehnologia PID Inverter Control, care maximizeaza frecventa de lucru, pana la atingerea temperaturii setate, apoi ajusteaza in timp real frecventa, pentru a adapta temperatura camerei la temperatura setata, cu o precizie ridicata.

Incalzire la -15°C / Racire la -10°C

incalzire racire

Aparatul functioneaza in conditii optime, in modul de incalzire, pana la temperatura exterioara de -15°C, si, in modul de racire, pana la temperatura exterioara de -10°C.

Dezghetare inteligenta

dezghetare inteligenta

Ciclul de dezghetare pentru curatarea ghetii de pe condensator si pentru restabilirea functiei de incalzire este activat automat, numai atunci cand este necesar, pentru a reduce consumul de energie.

Protectie 3 minute

protectie 3 minute

In cazul unei caderi de tensiune sau daca opriti aparatului de aer conditionat, repornirea va putea firealizata dupa cel putin 3 minute de la reluarea alimentarii, datorita functiei de protectie a compresorului.

YAMATO
YW09H2

Fisa tehnica

Culoare
Alb standard
Garantie (ani)
3
Kit de instalare
Da
Dimensiune unitate exterioara (Lxhxl, mm)
700x544x245
Dimensiune unitate interioara (Lxhxl, mm)
708x263x190
Nivel zgomot unitate exterioara (dB)
62/ 50
Nivel zgomot unitate interioara (dB)
54/ 38/ 34/ 30/ 24
SEER/ SCOP
6.10/ 4.00
Agent de racire
R32
Tip produs
Rezidential
Capacitate (BTU)
9000
Greutate unitate exterioara (kg)
21.80
Greutate unitate interioara (kg)
7.40
Clasa energetica racire
A++
Clasa energetica incalzire
A+
Suprafata acoperita (mp)
20-25
Tehnologie Wi-Fi
Da
Modul Wi-Fi
Inclus
Interval de operare (Racire, grdC)
-10 - 43
Interval de operare (Incalzire, grdC)
-15 - 24
Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.