Compari.ro - ghid autentic de shopping

Calorifere, radiatoare – variate modele, de la diferiți producători

La Ucrom găsiți o gamă variată de calorifere din fontă, calorifere din otel, calorifere din aluminiu și inox, ce fac parte din portofoliul unor producători de renume la nivel mond...

Calorifere, radiatoare – variate modele, de la diferiți producători

La Ucrom găsiți o gamă variată de calorifere din fontă, calorifere din otel, calorifere din aluminiu și inox, ce fac parte din portofoliul unor producători de renume la nivel mondial, precum Airfel, Global Radiatori, Irsap etc. De asemenea, avem variate modele și tipuri de calorifere cum sunt calorifere pentru baie, calorifere portprosop, calorifere decorative sau calorifere tubulare.

Calorifere din oțel – opțiunea potrivită pentru orice buzunar

Caloriferele din oțel comercializate de compania noastră sunt produse de către Airfel și au o calitate foarte bună. Caloriferele din oțel rezistă la temperaturi și la presiuni ridicate, fiind testate în fabrică la presiuni de 13 bari. Caloriferele Airfel sunt vopsite în câmp electrostatic și se bucură de o putere calorică mare, datorită convectorilor și a distanței maxime la care sunt amplasați.

Calorifere din fontă, elemenți din fontă

Nu numai că arată spectaculos, dar caloriferele din fontă sunt perfecte pentru a da un aer vintage unei încăperi. În plus, acestea sunt extrem de rezistente la lovituri și șocuri, se răcesc greu, conservând căldura și sunt foarte eficiente.

Calorifere din aluminiu și din inox

Caloriferele din aluminiu sunt produse de Global Radiator, din Italia. Realizate prin turnarea sub presiune a unui aliaj special din aluminiu, acestea pot rezista până la 110°C. Fiecare calorifer din inox sau aluminiu este acoperit cu pulberi expodice polimerizate la 200°C. Caloriferele din inox se bucură de designuri contemporane și finisaje impecabile și au o eficiență ridicată.

Mai mult

Calorifere / Radiatoare Exista 596 produse

Subcategorii

 • Calorifere Otel...

  Calorifere din oțel

  Caloriferele orizontale din oțel sunt soluția ideală pentru încălzirea spațiilor interioare, oferind o combinație perfectă între funcționalitate și estetică. Acestea sunt caracterizate de un design orizontal clasic, care se integrează cu ușurință în orice decor și oferă o eficiență remarcabilă în distribuția căldurii. Ucrom.ro îți oferă o varietate mare de calorifere din oțel, care vine în întâmpinarea tuturor necesităților de confort termic și eleganță.

  Iată câteva aspecte cheie despre caloriferele din oțel:

  Eficiență termică. Caloriferele din oțel au o capacitate excelentă de a reține căldura și de a o distribui în mod uniform în încăperi. Această eficiență termică asigură o încălzire rapidă a spațiilor și menținerea unei temperaturi constante, economisind astfel energie.

  Durabilitate: Oțelul este un material robust și rezistent la coroziune. Acest aspect face ca aceste calorifere din oțel să fie durabile, rezistă în timp și necesită puțină întreținere, ceea ce le face o alegere convenabilă pe termen lung.

  Versatilitate. Caloriferele din oțel sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și finisaje. Sunt potrivite pentru orice tip de spațiu, de la locuințe rezidențiale la birouri sau clădiri industriale, hoteluri și pensiuni sau clădiri administrative. Ele pot fi personalizate pentru a se potrivi cu designul interior și cu necesitățile specifice ale fiecărui spațiu.

  Instalare simplă. Montarea caloriferelor din oțel este, în general, rapidă și ușoară. Acestea pot fi conectate la sistemul de încălzire centrală al clădirii sau pot fi instalate independent, în funcție de necesități.

  Estetică. Cu un design clasic și curat, caloriferele din oțel se potrivesc în aproape orice interior. Ele pot fi amplasate sub ferestre, pe pereți sau în alte locuri strategice pentru a maximiza eficiența și estetica încăperii.

  Control al temperaturii. Caloriferele din oțel dispun de opțiuni de control al temperaturii, inclusiv termostate și sisteme inteligente, care permit utilizatorilor să regleze cu precizie nivelul de căldură în funcție de preferințe.

  Economie de energie. Datorită eficienței lor termice, caloriferele din oțel contribuie la economisirea energiei și, implicit, a costurilor de încălzire. Ele pot ajuta la menținerea unui mediu confortabil fără a necesita consum excesiv de combustibil sau electricitate.

  La Ucrom găsiți o gama variată de calorifere din otel, aluminiu si inox ce fac parte din portofoliul unor producători de renume la nivel mondial, precum Airfel, Global Radiatori, Irsap etc. De asemenea, avem variate modele și tipuri de calorifere cum ar fi calorifere pentru baie, portprosop, calorifere decorative sau tubulare.

 • Calorifere Otel Verticale

  Calorifer/radiator din otel pozitionat vertical, cu fata plana 

 • Calorifere fonta

  Calorifere din fontă. Elemenți radiatoare din fontă

  Caloriferele din fontă sunt unele dintre cele mai eficiente tipuri de calorifere datorită materialului din care sunt realizate, fonta. Caloriferele din fonta oferă un grad sporit de eficiență deoarece mențin căldura mai mult, în comparație cu celelalte tipuri de calorifere, datorită inerției termice.

  Nu numai că arată spectaculos, dar calorifere din fonta sunt perfecte pentru a da un aer vintage unei încăperi. În plus, acestea sunt extrem de rezistente la lovituri, șocuri, se răcesc greu, conservând căldura și sunt foarte eficiente.

  De ce să alegi un calorifer de fontă:

  Durabilitate. Caloriferele din fontă sunt cunoscute pentru durabilitatea lor remarcabilă. Ele pot rezista timp de zeci de ani fără a-și pierde eficiența sau aspectul estetic. Datorită rezistenței lor la coroziune și uzură, caloriferele de fontă sunt o investiție pe termen lung.

  Eficiență termică. Fonta are o conductivitate termică excelentă, ceea ce înseamnă că se încălzește rapid și reține căldura pentru o perioadă mai îndelungată. Această eficiență termică contribuie la menținerea unei temperaturi constante în spațiu și la economisirea de energie.

  Estetică tradițională. Caloriferele din fontă au un aspect clasic și tradițional, adăugând un element de eleganță și caracter oricărui decor interior. Ele pot deveni o piesă centrală în estetica încăperii.

  Versatilitate. Deși sunt adesea asociate cu clădirile istorice sau mai vechi, caloriferele din fontă pot fi folosite cu succes în diverse tipuri de spații. Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale fiecărui spațiu.

  Conductivitate termică. Capacitatea fontei de a păstra căldura pentru o perioadă mai îndelungată, după ce sursa de căldură a fost oprită, poate contribui la economisirea de energie, deoarece sistemul de încălzire poate funcționa intermitent.

  Efect pozitiv asupra calității aerului. Caloriferele din fontă nu emit substanțe toxice sau alergene în aer, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în interior și contribui la un mediu mai sănătos.

  La Ucrom găsiți o gama variată de calorifere din fontă, proiectate pentru a răspunde diverselor nevoi de încălzire ale clienților noștri. Caloriferele din fontă oferite de Ucrom sunt o alegere inteligentă pentru cei care caută soluții de încălzire eficiente și fiabile, în special în clădirile vechi sau cu cerințe speciale.

 • Calorifere aluminiu

  Calorifere din aluminiu

  Caloriferele din aluminiu sunt componente de încălzire fabricate din aluminiu, un material cunoscut pentru conductivitatea termică eficientă și ușurința în prelucrare. Acestea au câștigat popularitate în industria sistemelor de încălzire datorită unor caracteristici distincte.

  Iată câteva aspecte cheie despre caloriferele din aluminiu:

  Eficiență termică. Aluminiul are o conducție termică excelentă, ceea ce înseamnă că se încălzește rapid și distribuie căldura în mod eficient în întreaga încăpere. Acest lucru contribuie la încălzirea rapidă a spațiului și la menținerea unei temperaturi constante.

  Ușurință și greutate redusă. Comparativ cu alte materiale, aluminiul este ușor și permite o instalare mai simplă și mai rapidă a caloriferelor. Această caracteristică face ca aceste calorifere să fie potrivite pentru spații în care greutatea este o considerație importantă.

  Durabilitate. Aluminiul este rezistent la coroziune și nu se deteriorează în timp. Aceasta înseamnă că aceste calorifere au o durată de viață lungă și necesită puțină întreținere.

  Design modern. Caloriferele din aluminiu au un design modern și estetic care se integrează bine în decorul interior al spațiilor contemporane. Ele sunt disponibile în diverse forme și finisaje, permițându-vă să alegeți varianta care se potrivește cel mai bine stilului dvs.

  Răcire rapidă. Aluminiul se răcește la fel de repede cum se încălzește, ceea ce înseamnă că puteți controla temperatura într-un mod mai eficient și rapid.

  Opțiuni de control al temperaturii. Multe calorifere din aluminiu pot fi echipate cu termostate sau sisteme inteligente pentru a regla cu precizie nivelul de căldură.

  Economie de energie. Datorită eficienței lor termice, caloriferele din aluminiu contribuie la economisirea de energie, reducând costurile de încălzire.

  Ucrom pune la dispoziție o gamă variată de calorifere din aluminiu produse de Global Radiator din Italia. Realizate prin turnarea sub presiune a unui aliaj special din aluminiu, acestea pot rezista pana la 110°C. Fiecare calorifer din aluminiu este acoperit cu pulberi expodice polimerizate la 200°C. Acestea pot fi potrivite pentru o gamă variată de spații, de la locuințe rezidențiale la clădiri comerciale, contribuind la menținerea unui mediu confortabil și eficient energetic.

 • Radiatoare inox

  Calorifere inox. Calorifere portprosop din inox

  Caloriferele din oțel inoxidabil, inclusiv caloriferele portprosop din inox, reprezintă o categorie distinctă și versatilă de sisteme de încălzire și uscare a prosoapelor, cunoscute pentru caracteristicile lor superioare de rezistență, durabilitate și aspect estetic. Această categorie de calorifere oferă mai mult decât funcționalitatea de încălzire - ele adaugă un element de design și eleganță în orice spațiu în care sunt instalate.

  Rezistență la coroziune. Oțelul inoxidabil este recunoscut pentru rezistența sa la coroziune, ceea ce face ca aceste calorifere să fie potrivite pentru mediile umede, cum este baia. Ele rămân strălucitoare și fără rugină chiar și în contact cu apă.

  Durabilitate. Caloriferele din inox sunt durabile, ele pot funcționa eficient mulți ani, fără a-și pierde proprietățile.

  Eficiență termică. Caloriferele din inox oferă o eficiență termică excelentă, distribuind căldura în mod uniform în încăpere. În cazul caloriferelor portprosop din inox, acestea pot încălzi prosoapele și pot usca eficient textilele de baie.

  Design modern. Aceste calorifere au un aspect contemporan și estetic, cu finisaje mate sau lucioase, care se potrivesc cu o gamă variată de decoruri interioare. Ele pot fi elemente de design distincte în orice spațiu.

  Versatilitate. Caloriferele din inox sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, permițându-vă să le adaptați la nevoile specifice ale fiecărui spațiu. Caloriferele portprosop din inox sunt potrivite pentru băi și permit atât încălzirea încăperii și uscarea prosoapelor.

  Ușurință de întreținere. Aceste calorifere sunt relativ ușor de întreținut. Curățarea periodică cu un șervețel moale este suficientă pentru a menține aspectul lor strălucitor.

 • Calorifere portprosop

  Calorifere portprosop. Radiatoare portprosop pentru baie

 • Calorifere tubulare

  Calorifere tubulare din otel

  Caloriferele tubulare TESI, marca IRSAP Italia, imbina armonios clasicul si modernul, adaptandu-se cu usurinta oricarui spatiu de locuit. Caloriferele tubulare TESI sunt produse din otel de cea mai buna calitate si sunt realizate printr-un procesului complet automatizat de sudare cu laser. De aceea, caloriferele TESI nu prezinta in interior nici un fel de reziduu.

  Aceasta noua metoda de sudare cu laserul asigura asamblarea si etanseitatea perfecta, optimizeaza la maxim operatiile de vopsire si favorizeaza distribuirea uniforma, fara imperfectiuni, a pulberilor in orice punct al produsului.

  Pentru protectia mediului inconjurator si pentru a economisii energie, designul caloriferelor tubulare din otel din gama TESI face posibila functionarea perfecta a acestora in cadrul instalatiilor de joasa temperatura, astfel fiind solutia ideala pentru instalatiile de noua generatie.

 • Radiatoare electrice

  Calorifere / Radiatoare electrice

 • Accesorii

  Accesorii Calorifere / Radiatoare

pe pagina
 • In stoc

  Modelul MIX, cu a sa estetica sobra, se adapteaza la fiecare aspect al locuintei dvs. Putere termica nominala/ element - 120 W Dimensiuni (hxlxa) - 440x80x95 mm Garantie - 10 ani Pretul afisat este pentru culoarea alb standard (RAL 9010). Puteti consulta gama de culori disponibile in sectiunea "DESCARCA".

  63,19 lei -12% 71,81 lei In stoc
  1 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Modelul MIX, cu a sa estetica sobra, se adapteaza la fiecare aspect al locuintei dvs. Putere termica nominala/ element - 156 W Dimensiuni (hxlxa) - 590x80x95 mm Garantie - 10 ani Pretul afisat este pentru culoarea alb standard (RAL 9010). Puteti consulta gama de culori disponibile in sectiunea "DESCARCA".  

  63,91 lei -12% 72,63 lei In stoc
  4 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Modelul MIX, cu a sa estetica sobra, se adapteaza la fiecare aspect al locuintei dvs. Putere termica nominala/ element - 181 W Dimensiuni (hxlxa) - 690x80x95 mm Garantie - 10 ani Pretul afisat este pentru culoarea alb standard (RAL 9010). Puteti consulta gama de culori disponibile in sectiunea "DESCARCA".

  64,29 lei -15% 75,63 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiatorul Oscar este potrivit in mod ideal pentru orice casa, hotel sau oriunde sunt necesare confortul maxim sau eleganta. Putere termica nominala/ element - 279 W Dimensiuni (hxlxa) - 1246x80x95 mm Garantie - 10 ani Pretul afisat este pentru culoarea alb standard (RAL 9010). Puteti consulta gama de culori disponibile in sectiunea "DESCARCA".

  193,40 lei -12% 219,77 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiatorul Oscar este potrivit in mod ideal pentru orice casa, hotel sau oriunde sunt necesare confortul maxim sau eleganta. Putere termica nominala/ element - 314 W Dimensiuni (hxlxa) - 1446x80x95 mm Garantie - 10 ani Pretul afisat este pentru culoarea alb standard (RAL 9010). Puteti consulta gama de culori disponibile in sectiunea "DESCARCA".

  230,78 lei -12% 262,25 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiatorul Oscar este potrivit in mod ideal pentru orice casa, hotel sau oriunde sunt necesare confortul maxim sau eleganta. Putere termica nominala/ element - 347 W Dimensiuni (hxlxa) - 1646x80x95 mm Garantie - 10 ani Pretul afisat este pentru culoarea alb standard (RAL 9010). Puteti consulta gama de culori disponibile in sectiunea "DESCARCA".

  241,67 lei -12% 274,62 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiatorul Oscar este potrivit in mod ideal pentru orice casa, hotel sau oriunde sunt necesare confortul maxim sau eleganta. Putere termica nominala/ element - 379 W Dimensiuni (hxlxa) - 1846x80x95 mm Garantie - 10 ani Pretul afisat este pentru culoarea alb standard (RAL 9010). Puteti consulta gama de culori disponibile in sectiunea "DESCARCA".

  261,25 lei -12% 296,88 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiatorul Oscar este potrivit in mod ideal pentru orice casa, hotel sau oriunde sunt necesare confortul maxim sau eleganta. Putere termica nominala/ element - 411 W Dimensiuni (hxlxa) - 2046x80x95 mm Garantie - 10 ani Pretul afisat este pentru culoarea alb standard (RAL 9010). Puteti consulta gama de culori disponibile in sectiunea "DESCARCA".

  293,75 lei -12% 333,81 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 •   Stoc limitat

  Calorifer Airfel 33/600/2000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  1 462,88 lei -15% 1 721,03 lei In stoc
  1 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/600/1800 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  1 326,06 lei -15% 1 560,07 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/600/1600 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  1 175,38 lei -15% 1 382,80 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/600/1400 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  1 038,82 lei -15% 1 222,14 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 •   Stoc limitat

  Calorifer Airfel 33/600/1200 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  902,17 lei -15% 1 061,38 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/600/1000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  765,78 lei -15% 900,92 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/600/800 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  624,79 lei -15% 735,05 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/600/700 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  556,44 lei -15% 654,63 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/600/600 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  488,16 lei -15% 574,30 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/600/400 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  351,59 lei -15% 413,64 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 •   Stoc limitat

  Calorifer Airfel 33/300/3000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  1 275,42 lei -15% 1 500,49 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 •   Indisponibil

  Calorifer Airfel 33/300/2000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  876,77 lei -15% 1 031,49 lei Stoc epuizat
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  Stoc epuizat
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/300/1800 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  797,79 lei -15% 938,58 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 •   Stoc limitat

  Calorifer Airfel 33/300/1600 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  707,03 lei -15% 831,80 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/300/1400 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  628,30 lei -15% 739,18 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/300/1200 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  549,50 lei -15% 646,47 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/300/1000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  471,02 lei -15% 554,14 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/300/800 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  387,45 lei -15% 455,82 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 33/300/600 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  308,81 lei -15% 363,30 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/500/2000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  834,98 lei -15% 982,33 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/500/1800 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  759,02 lei -15% 892,97 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/500/1600 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  671,09 lei -15% 789,52 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 •   Indisponibil

  Calorifer Airfel 22/500/1400 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  594,46 lei -15% 699,36 lei Stoc epuizat
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  Stoc epuizat
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/500/1200 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  516,32 lei -15% 607,43 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/500/1000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  441,35 lei -15% 519,24 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/500/800 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  363,88 lei -15% 428,09 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/500/600 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  285,07 lei -15% 335,38 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/500/400 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  183,75 lei 245,61 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/400/2000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  805,06 lei -15% 947,13 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Calorifer Airfel 22/400/1800 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  732,02 lei -15% 861,20 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/400/1600 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  647,45 lei -15% 761,70 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/400/1400 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  574,57 lei -15% 675,96 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/400/1200 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  499,77 lei -15% 587,96 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/400/1000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  428,65 lei -15% 504,29 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/400/800 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  312,81 lei -25% 417,08 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/400/600 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an in circuit tip RADET.

  278,80 lei -15% 328,00 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/300/2000 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  584,60 lei -15% 687,76 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/300/1800 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  532,53 lei -15% 626,51 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/300/1600 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  470,86 lei -15% 553,95 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
 • In stoc

  Radiator Airfel 22/300/1400 panou din otel Accesorii incluse: console de fixare, dop, ventil de aerisire. Garantie: 12 ani, pentru montaj in instalatie proprie, 1 an, in circuit tip RADET.

  419,04 lei -15% 492,99 lei In stoc
  0 Recenzie(i)
  Pret redus!
  In stoc
Arata 1 - 48 din 596 produse