Incalzitoare de Apa

Filtrare dupa

Incalzitoare apa
In functie de combustibilul folosit pentru ardere, incalzitoarele de apa pot fi pe lemne, electrice, termoelectrice sau pe gaz. Puteti alege un incalzitor instant, un boiler electric sau indirect tinand cont de combustibilul pe care il puteti folosi si de consumul de apa necesar locuintei dumneavoastra.
Incalzitoarele de apa prezinta avantajul ca va permit obtinerea intr-un timp foarte scurt a apei menajere si se pot instala usor, fara efort si fara sa ocupe un spatiu foarte mare.
Zona in care locuiti, necesarul de apa, tipul de combustibil si bugetul de care dispuneti sunt factori decizionali atunci cand doriti sa achizitionati un incalzitor de apa.

Beneficiile unui incalzitor instant electric de apa

Sistemul electric de incalzire a apei ofera cateva avantaje precum:
- montaj facil;
- un consum redus;
- apa se incalzeste imediat, fara a avea timp de asteptare;
- ofera confort si usurinta in utilizare.
La Ucrom.ro lucram intens pentru a avea o gama generoasa de incalzitoare apa, fie ele boilere sau incalzitoare instant, pentru ca stim ca la baza confortului va sta apa menajera calda si un confort termic potrivit. Astfel, in magazinul nostru online veti gasi: boiler termoelectric Ariston, boiler electric Ariston Andris, incalzitor de apa SGA Ariston, incalzitor pe gaz, boiler pe lemne Ariston, boiler pe lemne si electric, incalzitor apa instant etc.

Citeste mai multVezi mai putin

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te