Furnizori

Niciun furnizor

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 273,00 lei - 15.411,00 lei

Tip produs

Tip produs

Marca

Marca

Garantie (ani)

Garantie (ani)

Putere termica, 90/ 70/ 20 C (W)

Putere termica, 90/ 70/ 20 C (W)

Incalzitoare de Apa

Incalzitoare apa
In functie de combustibilul folosit pentru ardere, incalzitoarele de apa pot fi pe lemne, electrice, termoelectrice sau pe gaz. Puteti alege un incalzitor instant, un boiler electric sau indirect tinand cont de combustibilul pe care il puteti folosi si de consumul de apa necesar locuintei dumneavoastra.
Incalzitoarele de apa prezinta avantajul ca va permit obtinerea intr-un timp foarte scurt a apei menajere si se pot instala usor, fara efort si fara sa ocupe un spatiu foarte mare.
Zona in care locuiti, necesarul de apa, tipul de combustibil si bugetul de care dispuneti sunt factori decizionali atunci cand doriti sa achizitionati un incalzitor de apa.

Beneficiile unui incalzitor instant electric de apa

Sistemul electric de incalzire a apei ofera cateva avantaje precum:
- montaj facil;
- un consum redus;
- apa se incalzeste imediat, fara a avea timp de asteptare;
- ofera confort si usurinta in utilizare.
La Ucrom.ro lucram intens pentru a avea o gama generoasa de incalzitoare apa, fie ele boilere sau incalzitoare instant, pentru ca stim ca la baza confortului va sta apa menajera calda si un confort termic potrivit. Astfel, in magazinul nostru online veti gasi: boiler termoelectric Ariston, boiler electric Ariston Andris, incalzitor de apa SGA Ariston, incalzitor pe gaz, boiler pe lemne Ariston, boiler pe lemne si electric, incalzitor apa instant etc.

Sunt 96 produse.

Se afiseaza 1-32 din 96 produs(e)

Filtre active