Sisteme Tratare si Filtrare Apa

Filtrare dupa
(0)
324,00 lei
Sistem de filtrare conceput pentru a fi montat la punctul de consum, sub chiuveta, in incinte protejate de inghet si temperaturi excesive. Imbunatateste calitatea si siguranta apei de baut, atat prin retinerea...
(0)
443,00 lei
Sistem de filtrare in 3 etape, conceput pentru a fi montat la punctul de consum, sub chiuveta. Imbunatateste calitatea si siguranta apei de baut, atat prin retinerea impuritatilor, cat si organoleptic. Sistemul se...

Sistemele de tratare si filtrare a apei va ajuta sa asigurati familiei dumneavoastra o apa calitativ superioara celei plate comercializate, cu un cost scazut.

Avantajele unei statii de tratare a apei sunt:
- reduce salinitatea datorita sistemului de filtrare prin osmoza;
- purifica apa, oferind o apa de baut net superioara celei din comert;
- imbunatateste gustul si mirosul apei;
- ajuta la economisirea banilor pe termen mediu si lung;
- ajuta la economisirea timpului caci datorita acestui sistem nu veti mai fi nevoiti sa mergeti periodic la supermaket pentru a cumpara baxuri intregi de apa.

Dedurizatorul statiei de tratare a apei are rolul de a elimina depunerile de calcar din apa, eliminand bacteriile si virusii, protejand astfel nu numai sanatatea dumneavoastra dar si instalatiile sanitare si aparatele electrocasnice etc.

Montarea unui sistem de tratare a apei nu este costisitoare, intreg sistemul avand dimensiuni reduse ce ii permite sa fie amplasat sub chiuveta. In plus, beneficiati de o garantie de pana la 2 ani.

Citeste mai multVezi mai putin

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te