Concept

Infiintata in anul 1994, Ucrom a devenit, in scurt timp, una dintre companiile de incredere in domeniul instalatiilor termice.

Gama de produse a crescut de la an la an, avand intotdeauna in prim plan dorinta de a furniza clientilor nostri produse care sa le satisfaca nevoile si dorintele, fie ca vorbim despre radiatoare, aparate de aer conditionat, centrale termice, incalzitoare de apa sau accesorii si robineti pentru instalatii.

In anul 2008, Ucrom obtine certificare ISO 9001 pentru managementul calitatii. In fiecare an ne bucuram de un loc pe podium in Topul firmelor, fiind premiati pentru rezultate financiare deosebite.

about-us-1.jpg
about_us_2.jpg

Succesul nostru se bazeaza pe cunostintele acumulate de-a lungul timpului in vederea oferirii celor mai bune solutii termice pentru dumneavoastra, pe calitatea garantata a produselor pe care le comercializam, prin alegerea celor mai buni furnizori de pe piata termica, pe seriozitatea si bunul simt cu care ne tratam clientii, furnizorii si angajatii.

Am evitat sa ne facem remarcati prin sloganuri de forma: “cel mai mic pret din tara” sau “discountul cel mai mare din oras”. Preferam sa alegem impreuna cea mai buna varianta pentru dumneavoastra, prin raportul calitate-pret si astfel sa ne bucuram de o relatie justa vanzator-client.

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te