Termeni și condiții de livrare

Termenii si Conditiile de Livrare se aplica tuturor clientiilor care acceseaza site-ul nostru. Prin accesarea www.ucrom.ro se considera ca ati citit si cunoasteti in totalitate informatiile cuprinse in Termeni si Conditii de Livrare. In cazul in care aveti nelamuriri, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: office@ucrom94.ro. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de Livrare sunteti rugati sa parasiti pagina de internet sus mentionata si sa nu folositi continutul acesteia.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Incredere https://trusted.ro/despre-noi/standardele-trusted-ro/?section=magazine

CONFIDENTIALITATEA  DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal ce ne sunt comunicate de catre dumneavoastra sunt supuse regimului Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Daca ai varsta sub 18 ani te rugam sa nu ne oferi date cu caracter personal.

Aceste date sunt furnizate de dumneavoastra si sunt complete si corecte. Orice date false sau incomplete furnizate vor duce la neonorarea comenzii. Datele communicate sunt confidentiale. Noi nu comercializam, nu transferam, nu dezvaluim tertilor, fara acordul utilizatorilor, datele personale ale acestora, cu urmatoarele exceptii:

  1.       Cazurile in care suntem  obligati de lege sa dezvaluim aceste date (de exemplu, proceduri judiciare sau administrative);
  2.       Situatiile in care anumiti furnizori sau colaboratori ne ajuta in mentinerea si desfasurarea activitatii pe pagina noastra de internet;
  3.       Situatiile in care trimitem e-mail-ul dumneavoastra cu intrebari sau comentarii unor alti colaboratori sau furnizori care v-ar putea acorda asistenta specializata

Prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata de catre SC UCROM 94 IMPEX SRL si de catre tertii cu care societatea noastra este in colaborare - companii de livrare, procesatori de plati online, furnizori de servicii de mentenanta site si de marketing online.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI DREPTUL DE FOLOSINTA A CONTINUTULUI

Continutul site-ului www.ucrom.ro -  text (informatii produse, informatii comerciale, date furnizori ) si imagini ( logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice) sunt proprietatea exclusiva a SC UCROM 94 IMPEX SRL, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte persoane a continutului acestui site. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul site-ului ucrom.ro numai in scopuri personale sau non-comerciale sau cu acordul scris al SC UCROM 94 IMPEX SRL.

Adresa de e-mail unde poate fi raportata orice eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site este office@ucrom94.ro.

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru produsele aflate pe stoc, livrarea se face intr-un interval de 24-72 ore, in functie de momentul plasarii comenzii.

Puteti comanda produse care au specificatia " Stoc Limitat", dar pentru aceste produse veti fi contactat de un reprezentant al societatii Ucrom pentru a va informa asupra stocului existent si a datei exacte de livrare. Timp de livrare estimat 3 -10 zile.

Pentru produsele care necesita comanda la producator (cele cu specificatia "IN STOC LA FURNIZOR"), termenul de livrare se comunica telefonic clientului.

Livrarea produselor se face folosind flota proprie sau prin intermediul unei firme de curierat, gratuit sau contra cost, in functie de valoarea comenzii si adresa de livrare.

Magazinul online ucrom.ro comercializeaza produsele sale doar pe teritoriul Romaniei.

TRANSPORTUL ESTE  GRATUIT PE TERITORIUL ROMANIEI  PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 1499 RON!!!

In cazul in care optati pentru ridicarea personala a produselor comandate, acestea se vor ridica din depozitul nostru situat in Bld. Timisoara, nr.84, sector 6, Bucuresti.

Produsele sunt livrate in ambalajul original al producatorului, fiind insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare .

Livrarea produselor se face de Luni pana Vineri in intervalul 9-18.

PLATA PRODUSELOR

Pentru plata produselor achizitionate, puteti opta pentru oricare din modalitatile de plata:

- Plata ramburs

In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste coletul.

- Plata online cu cardul

Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile MobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de tranzactii financiare din Romania. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina

- Plata in depozit/showroom

In cazul in care optati pentru ridicare personala puteti face plata cash, cu card bancar sau plata in 3 rate daca detineti un card de credit Garanti Bank

- Ordin de plata

Dupa plasarea comenzii, veti primi pe adresa de e-mail factura proforma in baza careia poti efectua plata  Livrarea comenzii se va efectua numai dupa confirmarea platii

POLITICA DE GARANTIE SI RETUR

Garantie Produs

Toate produsele vandute si livrate de catre UCROM 94 IMPEX SRL beneficiaza de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale furnizorilor/producatorilor. Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 de luni de la data cumpararii, pentru produsele de folosinta indelungata.

Perioada de garantie si conditiile de acordare a garantiei sunt specificate in certificatul de garantie al fiecarui produs. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie insotit de factura fiscala cu care a fost achizitionat si certificatul de garantie al produsului

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului, in centrele specificate in certificatul de garantie. Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator.

Politica de Retur

In conformitate cu legea privind returnarea produselor, aceasta se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre client. Cumparatorul are obligativitatea de a ne anunta telefonic sau prin e-mail de intentia de a returna produsul. Cumparatorul poate utiliza formularul de retragere alaturat - Model Formular Retragere, dar acest lucru nu reprezinta o obligativitate. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator. Produsul este de preferat sa fie returnat in ambalajul original si este obligatoriu sa fie insotit de  factura de achizitie in original, certificatul de garantie si toate accesoriile ce au insotit produsul. Conform OUG 34/2014  returnarea sumei de bani se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere a clientului. Rambursarea se poate amana conform OUG 34/2014 pana la primirea coletului sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul. Suma de bani de rambursat clientului se va vira in contul bancar al clientului care a achizitionat produsul.

Adresa de livrare a returului este:

UCROM 94 IMPEX SRL - depozit

Bld. Timisoara nr. 84, sector 6

Bucuresti, Romania

Tel: 0751.086.439

E-mail: office@ucrom94.ro

Nu se pot returna:

-Produse care prezinta lovituri, zgarieturi, modificari fizice

-Produse care prezinta urme de folosinta sau de montaj

Cumparatorul se obliga ca la primirea comenzii sa verifice toate produsele comandate si in cazul in care acestea prezinta urme de modificari fizice (lovituri, zgarieturi etc) sau sunt incomplete sa contacteze in termen de 24-48 ore SC UCROM 94 IMPEX SRL. Daca acest lucru nu se intampla, consideram ca produsul a fost livrat si receptionat in conditii optime, iar eventualele reclamatii nu vor putea fi luate in considerare.

In cazul in care cumparatorul are o problema legata de o comanda, care nu pare a putea fi rezolvata cu persoana care se ocupa de comanda respectiva, este rugat sa trimita un mail la sesizari@ucrom94.ro sau sa ia legatura cu d-na Andreea Andrei la telefon 021/310 56 20

ALTE INFORMATII

Toate produsele care apar pe acest site au preturile exprimate in RON si includ TVA. In cazuri rare, datorita unei erori tehnice, unele produse pot aparea cu pret 0. Acest inconvenient va fi remediat in cel mai scurt timp posibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te