Incalzire in Pardoseala

Ofera un nivel ridicat al confortului termic, caldura este distribuita uniform pe toata suprafata incalzita rezultand un curent de aer neglijabil (nu ridica praful).

Consum de caldura redus, fata de sistemele traditionale, si implicit facturi mai mici la plata caldurii (consum de energie 40-79 kWh/ mp/ an).

Este folosit agent termic de temperatura joasa, solutie ideala in cazul surselor de energie regenerabila.

Sistemele sunt ecologice, silentioase si mai economice cu pana la 12%, pentru incaperi cu inaltime de 3 m, sau pana la 50 %, in cazul incaperilor inalte (biserici, hale de sport, etc.).

Calitatea aerului interior este mai buna, fata de alte forme de incalzire, picioarele sunt calde in timp ce aerul respirat este mai rece.

Conditii igienice superioare (nu se formeaza zone umede pe pardoseala, se evita formarea coloniilor de bacterii si a mucegaiului pe pereti prin montarea bandei perimetrale, ducand la evitarea puntii de transfer termic).

Izolatia suplimentara a spatiului prin montarea placii cu nuturi.

Ofera posibilitatea unei amenajari flexibile a spatiului – va puteti configura spatiul asa cum va doriti – este un sistem invizibil, ce ofera posibilitatea instalarii de ferestre pana la nivelul pardoselii.

Ideal in cazul familiilor cu copii mici, reducand riscul aparitiei racelilor datorate temperaturilor mici inregistrate la nivelul pardoselii (10 °C diferenta fata de sistemele clasice de incalzire).

Nu modifica umiditatea aerului, reducand astfel riscurile aparitiei problemelor respiratorii.

Libertatea de a umbla fara incaltari in casa, stiintific dovedit fiind faptul ca mersul descult este foarte sanatos.

Sunt 27 produse.

Se afiseaza 1-27 din 27 produs(e)

Filtre active