Cele mai cumpărate

Compari.ro - ghid autentic de shopping

Filtru antimagnetita Fernox TF1 Sigma, racorduri ¾, solutie curatare Fernox Filter Fluid+ Protector 500ml inclusa

3862632

Produs nou

Filtrul Fernox TF1 Sigma este fabricat dintr-un polimer tehnologizat de inalta rezistenta, potrivit pentru sistemele de incalzire si racire. Polimerul ranforsat cu fibra de sticla are o buna rezistenta la hidroliza, precum si o rezistenta ridicata la deformare si abraziune; compatibil cu glicolii si aditivii utilizati in sistemele de incalzire centrala.

Nu contine robinetii de conectare.

Mai multe detalii

In stoc

370,00 lei

-18%

450,00 lei

 • Filtrul Fernox TF1 Sigma se livreaza impreuna cu lichidul inhibitor necesar. Nu contine robinetii de conectare, acestia se achizitioneaza separat.

  Caracteristici:

  Design inovator al unitatii sigilate, testat sub presiune, pentru a maximiza fiabilitatea si a promova o curatare rapida si usoara prin intermediul supapei de golire;

  Actiune unica, permitand captarea unei game largi de resturi magnetice si nemagnetice prin intermediul tehnologiei HPS;

  Dozare comoda, fara murdarie si rapida prin intermediul supapei de golire – mai putin timp petrecut la fata locului la intretinerea sistemului;

  Usor de instalat – se potriveste la conductele cu orientari orizontale si verticale;

  Nu va bloca sau restrictiona debitul;

  Filtrul Fernox TF1 Sigma este fabricat dintr-un polimer tehnologizat de inalta rezistenta, potrivit pentru sistemele de incalzire si racire. Polimerul ranforsat cu fibra de sticla are o buna rezistenta la hidroliza, precum si o rezistenta ridicata la deformare si abraziune. Polimerul este compatibil cu glicolii si aditivii utilizati in mod normal pentru sistemele de incalzire centrala.

  Filtrul Fernox TF1 Sigma a fost proiectat pentru asigurarea unor pierderi minime de presiune si pentru mentinerea unei eficiente ridicate de colectare. HPS intern, un ansamblu cu magnet si zona cu debit redus au fost proiectate pentru a permite filtrului sa colecteze o gama de agenti de contaminare a sistemului, fara a afecta restul sistemului de incalzire.

  Filtrul Fernox TF1 Sigma utilizeaza o gama de componente de inalta calitate, care asigura o performanta optima a filtrului. Colectorul metalic cu soclu glisant asigura o conexiune sigura la sistemul de incalzire. Magnetul este fabricat din magnet neodim de prima clasa, care permite o rata de captare cu o eficienta ridicata, precum si o filtrare medie robusta, asigurand un nivel de colectare continuu si consecvent.

  Utilizare, montare si dozare:

  Poate fi instalat pe conducte verticale sau orizontale, in functie de directia fluxului indicata de sageata de pe colector. In mod ideal, filtrul TF1 Sigma trebuie montat pe conducta de retur la cazan si poate fi instalat la un unghi de pana la 45⁰ din pozitia verticala daca spatiul sau inaltimea la nivelul capului sunt limitate.

  Filtrul Fernox TF1 Sigma este conceput pentru a proteja cazanul de efectele daunatoare ale resturilor de coroziune circulante, care s-au adunat in sistem ca urmare a unei reactii chimice rezultate in urma contactului dintre apa si metale amestecate utilizate in cadrul unui sistem de incalzire si racire. Tratarea sistemului cu un produs inhibitor de calitate din gama Fernox Protector va preveni formarea de namol si calcar pe termen lung, in conformitate cu reglementarile si cele mai bune practici.

  Ambalare, depozitare si siguranta:

  La fel ca in cazul tuturor produselor magnetice, daca aveti montat un stimulator cardiac, trebuie acordata intotdeauna atentie suplimentara la manipularea oricarui filtru magnetic.

  Ambalare individuala , cu instructiuni incluse. Nu sunt necesare conditii de depozitare speciale.

  Principiu de functionare:

  Apa contaminata intra in filtru prin colector, transportand o varietate de resturi din sistem si particule in suspensie. Aceste resturi, inclusiv impuritatile feroase, cum ar fi magnetitele, se deplaseaza prin tubulatura si in corpul principal al filtrului.

  Apa este impinsa in jos spre partea inferioara a filtrului datorita caracteristicilor de flux proiectate create in filtru de separatorul de particule hidronic (HPS). Actiunea HPS ajuta la separarea particulelor de murdarie tinute in suspensie de apa, precum si la directionarea acestor particule catre o zona proiectata cu debit scazut la baza filtrului.

  Fluxul dinamic al apei din filtru permite inclusiv captarea impuritatilor feroase de catre ansamblul magnetic de mare putere.

  Pentru a iesi din filtru, apa trebuie sa treaca peste teaca magnetului si in jurul HPS, apoi sa iasa din colector. Astfel, resturile din sistem intampina dificultati la iesirea din unitate si sunt fie prinse in zona cu debit redus, fie captate de magnetul puternic, ceea ce inseamna ca prin filtru se va evacua doar apa curata.

  Orice murdarie colectata in filtru poate fi apoi eliminata prin scoaterea magnetului din teaca si deschiderea supapei de golire. Aceasta procedura este indicata in ghidul de curatare si nu necesita oprirea sistemului sau dezasamblarea filtrului.

  Proprietati fizice / Date tehnice:

  Corpul filtrului – Umplut cu sticla, polimer tehnologizat

  Colector – Alama placata cu nichel si polimer tehnologizat umplut cu sticla.

  Supapa de golire – Alama placata cu nichel

  Supape de izolare – Otel inoxidabil

  Garnituri si saibe – EPDM

  Temperatura maxima: 100 grdC

  Presiune de operare maxima: 5 bari

  Debit maxim: 50 l/min

  Dimensiune: 115 × 255 × 180 mm

  Greutate: 1,4 kg

  Dimensiune racorduri: 22, 3/4"

  Fernox Filter Fluid+ Protector a fost dezvoltat pentru utilizarea cu gama de filtre Fernox TF1. Fernox Filter Fluid + Protector este special conceput pentru a ridica depunerile de coroziuni si contaminanti din sistemele de incalzire centrala pentru a directiona resturile direct catre filtrul Fernox TF1 pentru indepartarea rapida si izolare. Fernox Filter Fluid+ Protector ofera protectia pe termen lung a sistemelor interne de incalzire centrala impotriva coroziunii interne si formarea depunerilor de calcar.

  Functioneaza cu un filtru pentru a proteja sistemul impotriva coroziunii resturilor;

  Prelungeste durata de viata a schimbatorului de caldura a pompelor de caldura;

  Prelungeste durata de viata a schimbatorului de caldura a centralelor termice;

  Conceput pentru a fi lasat in sistem permanent;

  Previne formarea la scara si coroziune;

  Formula inovatoare;

  Cel mai bun din clasa.

  Aplicare si dozare:

  Concentratia recomandata a produsului in utilizare este de 0,5%. O sticla de 500 ml va trata un sistem de 100 litri mediu (pana la 10 radiatoare unice).

  Produsul poate fi dozat in sistem prin punctul de umplere Fernox TF1, bucla de umplere a sistemului sau radiatorului utilizand un injector Fernox.

  Fernox Filter Fluid + Protector elibereaza contaminantii de sistem si le livreaza la un filtru in linie pentru indepartare. Nu este destinat utilizarii in sistemele cu microbor. Pentru sistemele puternic namolate sau pentru instalatii noi, Fernox recomanda curatarea si spalarea cu ajutorul Fernox Cleaner F3 / F5 inainte de tratarea cu Filtru Fluid + Protector / Protector F1 si instalarea unui filtru. Instalarea unui sistem sau a unei noi centrale termice ar trebui sa respecte toate reglementarile locale. Pentru o protectie continua, se recomanda verificarea anuala a nivelelor Fernox Protector ca parte a oricarui program de intretinere a filtrelor. Filter Fluid + Protector ar trebui sa fie utilizat numai atunci cand a fost instalat un filtru de sistem.

  Proprietati fizice -Fernox Filter Fluid + Protector este un amestec de inhibitori si dispersanti de coroziune.

  Forma: lichid

  Culoare: Maro

  Miros: Aromatic

  pH (conc): 8,0

  pH (in uz): 7,0-8,0

  SG: 1.15

  Ambalare, manipulare si depozitare:

  Fernox Filter Fluid + Protector se livreaza in recipient de 500 ml. Fernox Filter Fluid + Protector este clasificat ca nepericulos, dar, precum in cazul tuturor substantelor chimice, este recomandat “A nu se lasa la indemana copiilor’. Nu amestecati cu alte substante chimice. Contine 1,2-benzizotiazol-3 (2H) -ona. Poate produce o reactie alergica.

 • Adancime (mm) 115
  Inaltime (mm) 255
  Latime (mm) 180
  Greutate (kg) 1.4

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Filtru antimagnetita Fernox TF1 Sigma, racorduri ¾, solutie curatare Fernox Filter Fluid+ Protector 500ml inclusa

Filtru antimagnetita Fernox TF1 Sigma, racorduri ¾, solutie curatare Fernox Filter Fluid+ Protector 500ml inclusa

Filtrul Fernox TF1 Sigma este fabricat dintr-un polimer tehnologizat de inalta rezistenta, potrivit pentru sistemele de incalzire si racire. Polimerul ranforsat cu fibra de sticla are o buna rezistenta la hidroliza, precum si o rezistenta ridicata la deformare si abraziune; compatibil cu glicolii si aditivii utilizati in sistemele de incalzire centrala.

Nu contine robinetii de conectare.