DOCTOR CLEANEX - Pachet intretinere pentru instalatia de incalzire cu calorifere

149,00 lei

Pachet complet pentru curatare si intretinere instalatie termica, cu pana la 10 calorifere/ 100 litri apa.

Este compatibil cu toate metalele si materialele plastice, neproducand coroziuni. Curata si neutralizeaza namulurile, depozitele si particulele in suspensie de magnetita rezultate in urma coroziunii, solzii de rugina, depunerile de calcar si alte reziduuri de particule.

Citeste mai mult Vezi mai putin
Stoc epuizat
COMANDĂ TELEFONICĂ

Credit module tbi bank 3.3.5

37.25 Lei x 4 rate

Descriere

DOCTOR CLEANEX este un pachet complet de curatare si protectie instalatii de incalzire cu calorifere care faciliteaza executarea operatiunilor in sistemele termice intr-un mod eficient si rapid.

Restabileste eficienta transferului termic.

Protejeaza instalatia impotriva coroziunii.

Curata calcarul si magnetita din calorifere.

Indeparteaza mizeria din instalatie.

Inhiba formarea crustelor si namolurilor.

Produsul curata instalatia in timpul utilizarii sistemului de incalzire, fara a fi necesara folosirea unei pompe speciale pentru spalare chimica.

Pachetul contine:

1. CLEANEX INSTAL PLUS (flacon 1kg - 1buc) - Agent neutru (nu necesita neutralizare) pentru curatarea instalatiilor termice, special dezvoltat pentru curatarea depunerilor de namol din instalatiile termice care au probleme de transfer termic datorate colmatarii cu calcar, oxizi de fier si namol.

2. INSTAL PROTECT PLUS (flacon 1kg - 1buc) - Inhibitor de coroziune si depuneri cu film protector, care asigura protectia optima a instalatiilor si impiedica formarea bacteriilor in circuitele termice de incalzire.

3. CHEM-UNI-DOSE (dispozitiv de dozare - 1buc), care faciliteaza introducerea substantelor chimice in sistemul de incalzire.

Mod de utilizare:

Curatarea instalatiei:

1. Cuplati adaptorul CHEM-UNI-DOSE , inclus in pachet, la instalatia termica pe bucla de incarcare sau la unul din calorifere respectand instructiunile de montaj.

2. O dozare cu CLEANEX INSTAL PLUS folosind adaptorul montat este suficienta pentru cca. 30l apa (cca. 3-4 calorifere). Daca instalatia este mai mare, repetati procedura utilizand restul de produs suficient pentru max. 100l apa (cca. 10 calorifere).

3. Lasati instalatia in functiune 1-2 saptamani (se recomanda montarea unui filtru antimagnetita CLEANEX MAG HF1 pe returul instalatiei pentru a retine integral mizeria din circuit).

4. Dupa curatare, goliti complet si clatiti foarte bine cu apa intreaga instalatie. Reumpleti instalatia cu apa (se recomanda apa demineralizata).

Protectia instalatiei:

Dozati INSTAL PROTECT PLUS folosind adaptorul CHEM-UNI-DOSE. O dozare este suficienta pentru cca. 30l apa (cca. 3-4 calorifere). Daca instalatia este mai mare, repetati procedura utilizand restul de produs suficient pentru max. 100l apa (cca. 10 calorifere).

Dupa introducerea inhibitorului sistemul este gata de a fi utilizat.

ATENTIE! Nu se utilizeaza in circuite cu fluid termic pe baza de antigel sau alti aditivi. Este necesar sa verificati caracteristicile fluidului termic la fiecare 12 luni!

Citeste mai mult Vezi mai putin
Detalii ale produsului
LBXDRCL002
Fisiere asociate
Comentarii
Niciun comentariu
PRODUSE SIMILARE
(0)
249,00 lei

Agent de curatare si igienizare, superconcentrat, cu formulare de uz profesional pentru curatarea si igienizarea instalatiilor de climatizare: aparate de aer conditionat, ventiloconvectoare si chillere. Produsul are eficienta mare in curatarea tuturor tipurilor de murdarie agresiva (praf, nicotina, grasime) precum si in igienizare (actiune antibacteriana).

Ambalare: Canistra 5 kg 

(0)
79,00 lei

Agent de curatare si igienizare, superconcentrat, cu formulare de uz profesional pentru curatarea si igienizarea instalatiilor de climatizare: aparate de aer conditionat, ventiloconvectoare si chillere. Produsul are eficienta mare in curatarea tuturor tipurilor de murdarie agresiva (praf, nicotina, grasime) precum si in igienizare (actiune antibacteriana).

AmbalareFlacon 1 kg 

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te