OXI REDUCT - Inhibitor de zgomot si antioxidant
search
  • OXI REDUCT - Inhibitor de zgomot si antioxidant

OXI REDUCT - Inhibitor de zgomot si antioxidant, 1 kg

79,00 lei
Include TVA

OXI REDUCT este un inhibitor de coroziune nonacid, cu rol de atenuator de zgomot, fenomen care apare din cauza excesului de oxigen din apa.

AmbalareFlacon 1 kg

Disponibilitate: Livrare 2-3 zile
Cantitate

COMANDA TELEFONICA
0751 086 439
0751 083 459
office@ucrom94.ro

Poti plati in 6 rate egale
  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

OXI REDUCT este un inhibitor de coroziune nonacid, cu rol de atenuator de zgomot, fenomen care apare din cauza excesului de oxigen din apa.

OXI REDUCT exercita si un efect de reglator de pH prin complexare a compusilor de calciu si magneziu care conduce la diminuarea posibilitatii formarii depunerilor de piatra.

OXI REDUCT poate fi utilizat in instalatii cu elemente din orice tip de material, asigurand protectia optima a instalatiilor care contin elemente realizate din aluminiu si aliaje aluminiu-siliciu, otel, fonta, cupru, inox, PPR, cauciuc, etc.

Prin absorbtia gazelor dizolvate, existente in fluidele termice, reduce efectul de zgomot din instalatie, precum si aparitia fenomenelor de oxidare si electrocoroziune, datorate utilizarii diverselor tipuri de componente metalice.

Recomandari: Pentru asigurarea protectiei optime, inaintea introducerii inhibitorului in agentul termic, se recomanda spalarea instalatiei cu dezincrustantul din gama CHEMSTAL aplicabil tipului instalatiei.

Mod de utilizare: Se dozeaza 1-2 litri de inhibitor OXIREDUCT, pentru fiecare 100 litri agent termic din volumul total al apei din instalatie, astfel incat pH-ul sa fie intre 8 – 8,5.

Pentru masurarea pH-ului, se utilizeaza Kitul de testare nivel de aciditate (pH).

ATENTIE: Produs recomandat uzului profesional!

Produsul contine sulfit, metabisulfit de sodiu si inhibitori organici. Se vor respecta prevederile privind securitatea muncii si a mediului, prevazute in fisa cu date de securitate a produsului. Nu utilizati ambalajele goale pentru depozitarea produselor alimentare.

LABOREX
LBXOXRE001
6 Produse
Nou

Descarcari

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.