Solutie de curatare acida pentru indepartarea calcarului, Sentinel CalSanit, bidon 5L
search
  • Solutie de curatare acida pentru indepartarea calcarului, Sentinel CalSanit, bidon 5L
  • Solutie de curatare acida pentru indepartarea calcarului, Sentinel CalSanit, bidon 5L
  • Solutie de curatare acida pentru indepartarea calcarului, Sentinel CalSanit, bidon 5L

Solutie de curatare acida pentru indepartarea calcarului, Sentinel CalSanit, bidon 5L

193,00 lei
Include TVA

1 singur produs, 1 singura interventie!

Dizolva rapid calcarul si namolul, nuu necesita nicio faza de neutralizare.

Restabileste performanta tuturor tipurilor de boiler si instalatii de ACM.

Nu provoaca coroziune rapida, eficient chiar si la temperaturi scazute.

Sigur pentru instalator, mediu si pentru componente din otel inoxidabil, aluminiu si cupru.

Disponibilitate: Livrare 2-3 zile
Cantitate
IN STOC LA FURNIZOR

COMANDA TELEFONICA
0751 086 439
0751 083 459
office@ucrom94.ro

Poti plati in 6 rate egale
  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)


Credit module tbi bank 3.3.5

48.25 Lei x 4 rate

Sentinel CalSanit este un detartrant puternic, care indeparteaza depunerile de pe toate tipurile de incalzitoare de apa si astfel le restabileste performanta de incalzire. Este special conceput pentru a indeparta depunerile de calcar si a restabili performanta energetica a schimbatoarelor, rezervoarelor de apa calda, incalzitoarelor de apa, tevilor si robinetelor.

Acumularea calcarului reduce transferul de caldura, in special la incalzitoarele de apa menajere. Sentinel CalSanit indeparteaza eficient calcarul de pe schimbatoare, incalzitoare de apa, serpentine si circuite de ACM pentru a le restabili performanta de transfer de caldura. Datorita formularii sale unice, Sentinel CalSanit, actioneaza ca un dispersant complex si penetrant, in conditii mai putin acide decat alte produse pe baza de acizi minerali.

Mai putin agresiv pentru instalatie si metalele care o compun, Sentinel CalSanit este sigur si pentru instalator si pentru mediu. Complet biodegradabil si non-toxic, nu necesita precautii speciale in timpul transportului si depozitarii si poate fi deversat fara pericol in canalizare.

Este compatibil cu toate materialele sintetice, metalele si aliajele utilizate in mod obisnuit in instalatiile sanitare, inclusiv aluminiul si otelul inoxidabil. Pentru aluminiu, timpul de detartrare nu trebuie sa depaseasca 2 ore.

Dozare:

Sentinel CalSanit trebuie diluat cu apa pentru a obtine o concentratie de 10-20%. O concentratie mai mare poate fi utilizata pentru detartrarea suprafetelor puternic scalate sau pentru a accelera detartrarea. Detartrarea este accelerata atunci cand solutia Sentinel CalSanit este atat incalzita, cat si in circulatie; cu toate acestea, temperatura nu trebuie sa depaseasca 60°C.

Pentru o detartrare si mai rapida si mai eficienta, Sentinel CalSanit trebuie utilizat impreuna cu o pompa de detartrare/ de indepartare a namolului.

Manual

Incalzitor electric de apa: Cufundati doar partea detartrata a rezistentei in solutia de detartrare Sentinel CalSanit, avand grija sa nu stropiti comenzile electrice.

Schimbator: Deconectati schimbatorul de la instalatie si conectati debitul si reveniti la o pompa de detartrare/ de indepartare a namolului. Se circula solutia de detartrare Sentinel CalSanit, concentrata la 20%, in schimbator pana cand calcarul a disparut complet. Pentru o mai mare eficienta de detartrare, este recomandabil sa inversati fluxul in mod regulat.

Circuite de apa calda menajera: Opriti cazanul si incalzitorul de apa si intrerupeti alimentarea cu apa. Goliti complet instalatia prin deschiderea robinetelor de apa calda. Pregatiti cantitatea necesara de solutie de detartrare diluand Sentinel CalSanit 20% cu apa.

Conectati detartratorul/ pompa pentru a indeparta namolul; apoi, circulati aceasta solutie in circuitul de apa calda menajera pana cand depunerea a disparut complet.

Dupa orice detartrare, instalatia trebuie clatita cu grija cu apa, pana cand pH-ul apei de clatire este egal cu pH-ul apei de umplere.

Sentinel
CALSANIT5L
10 Produse
Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.