Antigel inhibitor Sentinel X500, bidon 20L
search
  • Antigel inhibitor Sentinel X500, bidon 20L

Antigel inhibitor Sentinel X500, bidon 20L

1.484,00 lei
Include TVA

Previne inghetarea apei din circuit. Protectie optimizata impotriva calcarului si coroziunii.

Asigura o eficienta optima a cazanului. Previne aparitia de zgomote in functionarea cazanului.

Previne gaurirea instalatiei.

Contribuie la prevenirea formarii de hidrogen gazos.

Disponibilitate: Livrare 2-3 zile
Cantitate
IN STOC LA FURNIZOR

COMANDA TELEFONICA
0751 086 439
0751 083 459
office@ucrom94.ro

Poti plati in 6 rate egale
  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)


Credit module tbi bank 3.3.5

88.22 Lei x 24 rate

Protectie fara clatire contra temperaturilor de inghet, coroziunii si calcarului

Fiind ideal pentru imobile vulnerabile la temperaturi de sub zero grade, Sentinel X500, antigel inhibitor, ofera protectie impotriva calcarului, coroziunii si inghetului. Acesta protejeaza de coroziune toate componentele metalice din sistem, avand in componenta acelasi amestec unic de inhibitori ca si Sentinel X100, dar are avantajul suplimentar de protejare a apei din circuit impotriva inghetului cand temperaturile scad.

Calcarul si coroziunea sunt cele doua mari cauze ale lipsei de eficienta in incalzirea centrala, care creeaza puncte reci in calorifere, scad eficienta cazanului, creeaza zgomote si numeroase alte probleme. Odata ce a fost pregatit cu unul dintre agentii de curatare din gama de curatare Sentinel, sistemul trebuie protejat cu un inhibitor Sentinel, pentru a preveni calcifierea sau corodarea.

In cazul imobilelor susceptibile de temperaturi scazute sau sub zero grade sau a celor probabil nelocuite pe timp de iarna, se prefera utilizarea unui inhibitor cu antigel pentru incalzirea centrala, precum Sentinel X500, si nu a inhibitorului conventional Sentinel X100. Folosind acelasi amestec unic de inhibitori specializati anticoroziune si de mare putere, Sentinel X500 antigel inhibitor protejeaza toate componentele metalice ale sistemului impotriva coroziunii, insa asigura si plusul de protectie necesar impotriva temperaturilor scazute.

Utilizare:

Sentinel X500 a fost formulat ca un antigel inhibitor cu utilizare multipla, pentru a ajuta la controlul coroziunii, depunerilor, zgomotului boilerului si formarii hidrogenului gazos pentru toate tipurile de sisteme de incalzire indirecta, inclusiv cele care contin componente din aluminiu. Daca sunt mentinute nivelurile minime, produsul asigura o protectie permanenta si nu necesita inlocuirea. Sentinel X500 este adecvat pentru a fi folosit cu toate tipurile de apa, atat dura cat si dedurizata.

Formula cu toxicitate redusa este incolora si usor de manipulat.

Dozaj si alimentare:

Dozajul Sentinel X500 depinde de nivelul de protectie anti-inghet necesar. Un bidon de 20 litri de Sentinel X500 adaugat unui sistem casnic tipic, de 8 pana la 10 calorifere, asigura o concentratie minima de inhibitor anti-coroziune si anti-depuneri si de asemenea protectia impotriva inghetului pana la aproximativ -60 C. Doua bidoane de 20 litri asigura protectia la -200 C. Un dozaj de 20% sau mai mult este necesar pentru a obtine o concentratie minima de inhibitor de coroziune si depuneri.

Sentinel
SENTINELX50020L
10 Produse
Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.