Element din aluminiu GLOBAL EKOS 600/130

Cod Produs:
EKOS600130
93,66 lei

EKOS – ROTUNJIT IREZISTIBIL, proiectat si patentat de GLOBAL, imbogateste gama larga de radiatoare de aluminiu GLOBAL.

Putere termica nominala/ elem. - 110 W. Dimensiuni (hxlxa) - 683x50x130 mm

Garantie - 10 ani

Pretul afisat este pentru culoarea alb standard (RAL 9010). Puteti consulta gama de culori disponibile in sectiunea "DESCARCA".

Citeste mai mult Vezi mai putin
LA COMANDA
COMANDĂ TELEFONICĂ
Descriere

Radiatoarele EKOS se fac remarcate printr-un design exclusiv, cu o linie inovatoare, armonioasa, care se integreaza perfect in mediile elegante, in care rezultatul estetic este foarte important.

Calitatea superioara a materialului din care sunt facute, precum si procedurile de vopsire si tratament la care sunt supuse, garanteaza obtinerea de produse cu o lunga durata de viata.

Tehnologia Global Radiatori, unica in felul sau, face radiatorul rezistent la agentii externi si inatacabil in timp, asigurand acoperirea completa si un finisaj perfect in fiecare detaliu.

Vopsirea se realizeaza printr-un tratament fizico-chimic care precede un proces dublu de finisare – anume, aplicarea unui prim strat de vopsea pentru antifonare, apoi vopsirea in camp electrostatic, cu pulberi epoxidice.

La fel ca toate radiatoarele din aluminiu, EKOS este un sistem ecologic de incalzire din urmatoarele motive:

- aluminiul este 100% reciclabil;

- procesele implicate in productia radiatoarelor din aluminiu utilizeaza mai putina energie decat cele utilizate pentru productia de radiatoare din bi-metal sau otel;

- masa mai mica inseamna costuri de transport si de manipulare mai mici si prin urmare, un consum mai mic de combustibil si emisii de dioxid de carbon mai mici;

- de asemenea, nu trebuie uitat utilizatorul final pentru care instalarea si intretinerea vor fi mai usoare;

DESIGN EXCLUSIV

Radiatoare ale unei linii inovatoare, armonioase, cu o forma rotunjita care ofera eleganta mediului acolo unde rezultatul estetic este important.

DURATA MARE DE VIATA

Datorita calitatii superioare a materialului, pot fi acordate garantii maxime pentru rezistenta si durata de viata. Protectia dubla oferita de vopsirea de tip anaforeza si pe baza de pulverizare de pudra garanteaza o suprafata perfecta si un finisaj durabil.

ECONOMIE DE ENERGIE CU CONFORT MAXIM

Reglarea temperaturii pentru radiatoarele Global este usoara si economica. O temperature ideala pentru fiecare locuinta conform cu nevoile personale este obtinuta rapid.

PUTERE TERMICA MARE

In conformitate cu testele efectuate la Institutul Politehnic din Milano este garantata certificarea EN 442. Puterea termica mare permite instalarea radiatoarelor mai putin voluminoase.

INSTALARE USOARA

Greutatea redusa a radiatoarelor de aluminiu permite o flexibilitate mai mare si o instalare rapida.

Accesoriile necesare montajului (kit reductii stanga /dreapta 1" - 1/2; dop 1/2; aerisitor cu cheita 1/2; garnituri si sistem de prindere) se achizitioneaza separat.

Pretul afisat este pentru culoarea alb (RAL 9010), o alta culoare insemnand o majorare a pretului cu 30%. Pentru culorile disponibile, va rugam consultati sectiunea “DESCARCA”.

Elementii pot fi niplati in corpuri de min. 2, max. 30, conform configuratiei solicitate.

Elementii se aduc pe baza de comanda, este necesara achitarea unui avans de minim 30% din valoarea comenzii, iar termnul de livrare este de 6 – 8 saptamani.

Citeste mai mult Vezi mai putin
Detalii ale produsului
EKOS600130

Fisa tehnica

Material
Aluminiu
Culoare
Alb standard
Adancime (mm)
130
Inaltime (mm)
683
Latime (mm)
50
Presiune maxima (bar)
6
Putere termica nominala/element EN 442 (W)
110
Continut de apa (l)
0.54
Distanta intre axe (mm)
600
Garantie (ani)
10
Greutate element gol (kg)
1.56
Model
EKOS
Comentarii
Niciun comentariu
PRODUSE ASOCIATE
Produse Similare
-20%
Oferta limitata
(0)
726,05 lei 907,56 lei

Cu o experienta de peste 50 de ani in productia de calorifere de aluminiu, Global Radiatori Italia va recomanda modelul MIX 600, care datorita elegantei sale se incadreaza perfect in orice camin. Asamblat din fabrica in corpuri de cate 10 elementi, modelul MIX 600 poate fi dimensionat in functie de nevoile dvs, de la 2 la max 30 de elementi pe corp.

Putere termica nominala/element  - 2172 W

Dimensiuni (hxlxa) - 690x960x95 mm, Interax - 600 mm

Garantie - 10 ani

Accesoriile necesare montajului (kit reductii stanga /dreapta 1" - 1/2; dop 1/2; aerisitor cu cheita 1/2; garnituri si sistem de prindere) se achizitioneaza separat.

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te