Aparat aer conditionat Midea XTREME FRESH UV AG 12 12000 BTU, A++/A+

Oferta limitata :
1.735,13 lei 2.078,00 lei

Xtreme FRESH UV - Alegerea Eficienta

Lampa UV la interior.

Inverter Quattro™

Modul WiFi

Filtru Hepa

Dimensiuni  835mmx208mmx295mm

Citeste mai mult Vezi mai putin
In stoc
COMANDĂ TELEFONICĂ

Credit module tbi bank 3.3.5

101.62 Lei x 24 rate

Descriere

TEHNOLOGIE INVERTER QUATTROTM

Tehnologia exclusiva MIDEA Inverter Quattro™ capaciteaza compresorul inverter GMCC pentru a deveni unul dintre cele mai bune compresoare de aer conditionat din lume. Compresoarele inverter MIDEA functioneaza cu putere, eficient, la viteza ridicata si in mod constant, avand aceste 4 avantaje concomitent.

Prin tehnologia Inverter Quattro™, XtremeFresh poate furniza capacitatea de racire corespunzatoare cu mult mai putina energie consumata, pastrand temperatura constanta si confortabila pe parcursul zilei si noptii.

RĂCIRE/ÎNCĂLZIRE LA TEMPERATURĂ EXTREMĂ

Aplicand tehnologia inverter pe sistemul MIDEA cu un puternic compresor inverter, aparatul de aer conditionat MIDEA poate functiona in conditii de temperatura extrema, atat foarte ridicata, cât si foarte scazuta, de la 67°C la -32°C*.

RĂCIREVRAPIDĂ/ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ

Folosind tehnologia High-frequency Racer, compresorul aparatului de aer conditionat poate atinge foarte rapid o frecventa ultra-ridicata (65Hz in 6 secunde), asigurand racire/incalzire rapida si puternica.

TEHNOLOGIE ThermoStatic - RĂCOARE CONSTANTĂ, RANDAMENT MAXIM

Datorita controlului precis al microcipului Inverter QuattroTM aparatele Midea pot mentine in mod eficient temperatura constanta si confortabila cu variatii de maxim +/- 0.5°C, prin ajustarea vitezei compresorului si eliminarea pornirilor si opririlor repetate, consumatoare de energie.

ULTRA ECONOMISIRE DE ENERGIE

Datorita algoritmului SmartSave, care permite economisirea de energie, aparatele de aer conditionat MIDEA au eficienta ridicata si ajuta la reducerea costurilor.

CONFORT CU TEMPERATURĂ STABILĂ

Tehnologia ThermoStatic a Inverter Quattro™ poate ajuta aparatul de aer conditionat sa mentina cu usurinta temperatura dorita (cu o variatie de +/- 0.1°C), prin modificarea vitezei compresorului, evitand porniri si opriri repetate..

MODUL SMART SAVE

Folosind modul SmartSavE de la MIDEA, economisesti bani si scapi de grijile referitoare la consumul de energie. Porneste pur si simplu aparatul tau MIDEA si selecteaza acest mod de functionare, pentru o noapte intreaga de confort in conditii de eficienta energetica. Consumul ultra-scazut de energie te ajuta sa te bucuri de un somn linistit.

ENERGY CHIP: ALGORITM PENTRU CONTROLUL PRECIS AL COMPRESORULUI

Permite functionarea continua a compresorului la o viteza foarte mica de 12 Hz cat si reducerea vibratiilor de 16 ori.

FILTRU UNIC, PROTECȚIE DUBLĂ, SISTEM DUBLU DE PURIFICARE

PASUL 1 - Fitru de Inalta Densitate (HD)

Filtrul ANTI PRAF captează și înlatură particulele de praf și praful transportat de aer: Par de caine, acarieni, fungi.

PASUL 2 - Filtru de Micro-protectie

Filtrul CATALIZATOR elimină formaldehida și alți compusi organici volatili (VOC), pe langă faptul că filtrează gazele nocive și mirosurile neplacute - Polen (alergen), fum, micro-praf (sub 0.3 microni).

AUTO-CURĂȚARE

Schimbătorul de căldură al unității interioare este uscat imediat după oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor, reducând semnificativ mirosul și prelungind durata de viață a aparatului de aer condiționat.

AUTO-CURĂȚARE CU STERILIZARE

Prin procesul de sterilizare la 56°C, care durează cel puțin 30 de minute, bacteriile sunt distruse în mod eficient. Ventilatorul se rotește în sens invers, eliminând condensul și prevenind dezvoltarea micro-organismelor și a mucegaiului.

STERILIZARE CU LAMPĂ UV

Lampa UV încorporată asigură curațarea aparatului de aer condiționat, de la interior. Prin activarea funcționării acesteia, părțile interne ale unitătii interioare sunt sterilizate, eliminând virușii și bacteriile.

UNITATE EXTERIOARĂ ERGONOMICĂ

Unitatile externe ale aparatelor de aer conditionat Midea Ag Extreme Save sunt realizate cu un design inovativ in forma de diamant, fara colturi ascutite si fara suruburi la vedere langa panoul frontal. Grilajul de aerisire, fiind inspirat de surubul lui Arhimede, contine un ventilator cu un concept nou care reduce la minim zgomotele produse. Nervurile in forma de T de pe panoul superior permit obtinerea unei mai mari rezistente si stabilitate.

PrimeGuardTM si carcasa Diamond-edge

Datorita PrimeGuardTM si a carcasei solide Diamond-edge, disponibila in exclusivitate pentru aparatele MIDEA, seria Xtreme este gandita pentru a obtine performante stabile si de durata, care se mentin indiferent de factorii externi de mediu.

Citeste mai mult Vezi mai putin
Detalii ale produsului
MSAGBU-12HRFNX-QRD0GW

Fisa tehnica

Culoare
Alb standard
Garantie (ani)
3
Kit de instalare
Nu
Dimensiune unitate interioara (Lxhxl, mm)
835x208x295
Nivel zgomot unitate exterioara (dB)
62
Nivel zgomot unitate interioara (dB)
56
SEER/ SCOP
7.40/ 4.20
Agent de racire
Freon R32
Tip produs
Rezidential
Capacitate (BTU)
12000
Greutate unitate exterioara (kg)
23.7
Greutate unitate interioara (kg)
8.7
Clasa energetica racire
A++
Clasa energetica incalzire
A+
Suprafata acoperita (mp)
16-23
Tehnologie Wi-Fi
Da
Modul Wi-Fi
Inclus
Interval de operare (Racire, grdC)
-15 - 50
Interval de operare (Incalzire, grdC)
-15 - 24
Comentarii
Niciun comentariu
PRODUSE SIMILARE

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te