Cele mai cumpărate

Compari.ro - ghid autentic de shopping

Termostat wireless neprogramabil LOGICTHERM R3RF

R3RF

Produs nou

Termostat digital, fara fir, neprogramabil, LOGICTHERM R3RF

Mai multe detalii

In stoc

170,06 lei

-10%

188,95 lei

 • Termostatul este potrivit pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare, indiferent de tensiunea de comanda (24V sau 230V). Termostatul comanda aparatul de incalzire sau de climatizare astfel incat temperatura ambianta sa fie mentinuta constanta la valoarea dorita de dvs.

  Precizia mare a termostatului asigura CONFORT in locuinta sau biroul dvs., precum si ECONOMIE la cheltuielile cu energia.

  Termostatul este format din emitator (un modul fix, legat la cazanul de incalzire) si receptor, unitate mobile.

  Termostatul are un numar de serie de fabricatie, trecut atat pe emitator, cat si pe receptor. Unitatile termostatului sunt reglate din fabrica, setate sa lucreze pe aceeasi frecventa si au acelasi cod de adresa, cu scopul de a comunica numai intre ele.

  Pentru a economisi energia bateriilor si a prelungi durata acestora de viata, termostatul nu emite permanent semnale, ci trimite receptorului comenzi cu o anumita periodicitate.

  Raza de actiune este de aproximativ 50 m in spatiu deschis si de aproximativ 30 m intr-o cladire, fiind influentata de structura cladirii. Raza de actiune este mult redusa daca undele intampina structuri metalice, beton armat, etc.

  Daca se intrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona in lipsa curentului electric. Dupa ce reapare tensiunea retelei, termostatul si receptorul vor continua, dupa cateva minute, derularea programului prescris.

  Termostatul este usor de utilizat, deci nu necesita cunostinte de specialitate.

  Termostatul este mobil, insa este important si locul unde este amplasat. Va lucra bine daca temperatura sesizata de el va fi reala si nu una influentata, de exemplu, de o sursa de caldura sau de frig, un televizor, frigider, veioza, razele soarelui, horn, fereastra sau usa de la intrare. Inaltimea optima este la 1,5m de la podea, in zona de circulatie naturala a aerului. Nu-l amplasati pe un perete exterior.

  Termostatul poate fi folosit in suportul lui sau montat pe perete direct. Consultati specialistul dvs. de instalatii, daca radiatoarele sunt prevazute cu robineti cu cap termostatat.

  Sensibilitatea de comutare reprezinta diferenta dintre temperatura reglata si temperatura la care termostatul comuta, cupleaza sau decupleaza cazanul. Sensbilitatea termostatului este de ±0,5°C.

  Date tehnice:

  • Alimentare: 2 baterii alkaline AAA (nu sunt incluse)

  • Contact de releu al receptorului: 10 A

  • Gama de valori a temperaturii de referinta: 5 – 30 grd.C

  • Temperatura ambientala: 0 – 50 grd.C

  • Umiditate relativa 85%

  • Raza vizuala de actiune a comenzilor wireless 100 m

  • Retroiluminare: lumina alba

  • Senzzor: NTC 10K, 3950 ohmi la 25 grd.C

  • Precizia de afisare a temperaturii: +/- 0.5 grd.C

  • Sensibilitatea de comutare: +/- 0.5 grd.C

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Termostat wireless neprogramabil LOGICTHERM R3RF

Termostat wireless neprogramabil LOGICTHERM R3RF

Termostat digital, fara fir, neprogramabil, LOGICTHERM R3RF