Purificatorul de aer DAIKIN URURU - solutia impotriva poluarii

Postat pe05.04.2024 de
Imi place

Respirarea unui aer curat este un lucru primordial. Cu un grad tot mai ridicat de poluare in ultimii ani, mai ales in zonele urbane, efectele nocive se vad imediat, tot mai acut. Statisticile, din ce in ce mai ingrijoratoare, arata o Romanie cu un aer irespirabil, ce ocupa locul opt in Europa la numarul deceselor din cauza poluarii, la suta de mii de lcouitori, conform unui raport realizat de catre GAHP. In marile orase, masinile si constructiile reprezinta principalii factori ce dauneaza calitatii aerului si a vietii, implicit a sanatatii umane. Aici, nivelul poluantilor atmosferici depasesc standardele UE de calitate a aerului, iar 96% dintre locuitorii acestor zone sunt expusi in permanenta la poluanti nocivi pentru sanatate. Din fericire, pentru spatiile inchise, cum ar fi locuintele, cladirile, birourile etc exista o solutie la indemana care poate fi aplicata imediat, pentru ca aerul sa devina curat: purificatorul de aer cu functie de umidificare Daikin Ururu. Care sunt avantajele purificatorului de aer Daikin Ururu? 

  • Reduce riscurile poluarii asupra sanatatii filtrand particulele, alergenii si mirosurile neplacute;
  • Aerul curat furnizat la umiditatea corecta este un beneficiu real pentru sanatate;
  • Acesta are dimensiuni reduse si o greutate usoara, putand fi asezat in orice camera doriti;
  • Are un meniu intuitiv, ce permite un control eficient al debitului.

Cum functioneaza purificatorul de aer Daikin Ururu? purificator-de-aer-cu-functie-de-umidificare-daikin-ururu-mck75j (1)

Aparatul pentru curatarea aerului are la baza tehnologia Daikin Streamer care neutralizeaza mucegaiul, virusii, bacteriile, alergenii si substantele chimice periculoase, descompunand si fragmentand proteinele de suprafata. Acestia sunt ulterior distrusi prin oxidare, devenind inofensivi. Spre desoebire de alte tipuri de tehnologii, tehnologia Daikin Stremer are o descarcare intensa de plasma in interiorul aparatului ce produce un numar mare de electrozi. Viteza de descompunere oxidativa fiind de aproape 1000 de ori mai mare decat in cazul tehnologiilor standard. Purificare eficienta datorita celor 6 filtre  Da, chiar de 6 filtre dispune acest aparat, fiecare jucand un rol important: unitate Streamer Discharge, prefiltru ce capteaza particulele mari de praf, ionizator cu plasma, filtru electrostatic de colectare a prafului, filtru din apatit de titan si filtrul catalizator de dezodorizare. Purificatorul de aer Daikin are functie de umidificare pentru un confort sporit, mai ales in perioadele reci cand aerul dintr-o incapere este foarte uscat. Tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti rezervorul aparatului cu 4l de apa iar acesta va umidifica incaperea, cu un debit de pana la 600 ml/h. Bine de stiut despre purificatorul de aer Daikin Ururu: 

  • Are o eficienta energetica ridicata, folosind energie din surse regenerabile datorita tehnologiei Inverter;
  • Aparatul indica nivelul de praf si de miros din incapere cu ajutorul unor leduri montate pe capacul aparatului;
  • Are dimensiuni reduse, poate fi mutat cu usurinta in diverse incaperi;
  • Este potrivit pentru camere de pana in 46 m²;
  • Are un debit mare de aer, de pana la 450 m³/h;
  • Poate fi lasat in functiune si noaptea datorita modului silentios;
  • Functioneaza fara fir;
  • Are un design modern si se integreaza cu succes in orice tip de spatiu.

Daca inca nu v-am convins de importanta achizitionarii unui purificator de aer, iata mai jos ce boli poate provoca, in mod direct, poluarea: boli cardiovasculare (accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic si angine pectorale), bronsite cronice si acute, alergii la polen, cancere pulmonare sau ale cailor respiratorii. Chiar si aparatul reproducator poate fi afectat, poluarea atmosferica fiind vinovata si de scaderea feritilitatii masculine dar si de cresterea numarului de nasteri premature. Ingrijorator este faptul ca nu doar aerul de afara este periculos, ci si cel din locuinte, unde sunt eliberate diferite substante nocive de catre aparatele pe care le folosim in mod curent. De aceea, pentru sanatatea personala si a familiei, achizitionarea unui purificator de aer eficient nu mai este demult un moft, ci o necesitate pentru a sustine un stil de viata sanatos. Pentru intrebari suplimentare si consiliere in vederea achizitiei unui purificator de aer cu umidificator Daikin Ururu, echipa Ucrom va asteapta sa o contactati fie pe adresa de email: office@ucrom94.ro fie la nr. de telefon: 0751 086 439.

UCROM
5.04.2024

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa iti poti salva articolele indragite

Logheaza-te

Creaza un cont gratuir ca sa poti folosi lista de dorinte.

Logheaza-te